profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

10 lietas, kas jāzina par Kristenu

Go4speed 06.04.2011 - 18:24 10 lietas, kas jāzina par Kristenu

Šonedēļ 10 jautājumus uzdodam Latvijas zināmakajai drifterei Kristīnei Staņevičai, jeb kā autosporta pasaulē viņu pazīst - Kristenai. Kristena pārstāv "TeamVOLVIZ" un brauc ar "Nissan Skyline R33 GTS-T". Vairāk par autosportisti var uzzināt viņas profilā.

Lūk, Kristenas atbildes uz jautājumiem: 

Kāda bija Tava pirmā sacīkšu automašīna?

Mazda 626 kupeja... mmmm, ļoti forš auto tas bija. 2l 16v DOCH, balts...

Kas tajā bija īpašs, ja neskaita to, ka tā bija pirmā?

Īpaša ar to, ka tā bija ne tikai pirmā sportam, bet gan pirmā ielai un vispār - mums bija laba saskaņa.

Kurš populārs autosportists gribētu būt, ja nebūtu tu pats? Kāpēc?

Apzinos savas vājās un stiprās puses, ar tām arī vēlos strādāt un sevi audzināt. Tas, ko es redzu citos sportistos ir tikai aisberga redzamā daļa, tam visam ir daudz kas apakšā - tādēļ negribu būt neviena vietā. Gribu sasniegt maksimumu ar savām spējām un iespējām.

Kāda ir ideāla brīvdiena bez autosporta?

Pastaiga ar savu suni un ģimeni pa kādu Korsikas mazpilsētiņu, vakariņas mājīgā restorāniņā, vakara pelde jūrā un kokteilis bārā, pēc kura labi nāk miegs. Vai diena SPA centrā. Lai atpūta ir tiešām atpūta, jo mana pārējā dzīve ir nemitīgs skrējiens.

Vai ikdienā darojies vēl kaut kur, izņemot autosportu? Kur?

Esmu Eiropas Hītu radio balss, vēl pelnu naudiņu ar dziedāšanu un vijoles spēlēšanu klubos un restorānos (3 gadus strādāju uz kuģiem kā šova dziedātāja un vijolniece), kā arī organizēju un vadu dažādus pasākumus. Eju uz deju nodarbībām, apmeklēju boksa treniņus un trenažieru zāli. Audzinu meitiņu, 10 gadi.

Kur tu vislabprātāk pavadītu savu atvaļinājumu un kā?

Arizonā, ar kanoe brauktu pa Kolorado upi Lielajā kanjonā, dzīvotu teltī, jātu ar zirgu un baudītu dzīvi bez elektrības.

Ir piektdienas vakars. Paliec mājās vai dodies ielās? Uz kurieni dodies, ja nepaliec mājās?

50/50. Vai nu brauktu pie draudzenes, kas dzīvo Jūrmalā un noskatītos kādu labu filmu un ļautos vīna baudām, vai arī paliktu mājās. Neesmu klubu cilvēks itin nemaz. Mani ļoti reti var satapt ballējoties ārpus savu draugu loka.

Kādi mācību priekšmeti tev skolā padevās vislabāk? Kurus biežāk bastoji, kāpēc?

Mīļākais priekšmets - laikam mākslas/kultūras vēsture un filozofija. Bastoju algebru, jo skolotāja tāpat strādāja tikai ar tiem, kas, viņasprāt, bija tā vērti. Ctiem viņa laiku netērēja, tādēļ uzskatīju, ka arī man tas nav jādara.

Lielākais bērnības nedarbs, kādā tevi pieķēra. Vai ar žagariem arī dabūji?

Tas pat īsti nebija nedarbs. Es 3 gadu vecumā glābu tikko dzimušus pelēnus no drošās nāves. Ieliku visus spainī un aiznesu uz lauka vidu, lai viņus nenoslaktē... Bet, redz, atrada viņus visus jau beigtus.. Lāča pakalpojums sanāca.

Viena lieta, bez kuras nevari iztikt.

Duša. Jebkāds ūdens. Zobupasta un spilvens. Vienu grūti izcelt. Laikam tomēr iespēja nomazgāties :)

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png