profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Savu partneri atrod interneta forumā, bet tikšanās notiks tuksnesī

Mārtiņš Jankovskis 30.11.2012 - 07:17 Savu partneri atrod interneta forumā, bet tikšanās notiks tuksnesī
Foto: dakar.com

Lēnām tuvojas 2013. gada Dakaras rallijs, kas atkal šogad notiks Dienvidamerikā. Kāds tas būs, to mēs uzzināsim vēlāk, bet jau šobrīd ir skaidri zināms, ka cīņas visās klasēs būs sīvas. Dakaras rallijā automašīnu ekipāžas nav iedomājamas bez pilota un stūrmaņa - viens brauc, otrs diktē ceļu. Viss skaisti. Bet ko darīt, ja ir mašīna, bet nav stūrmanis?

Kā ziņo dakar.com, tad šādā situācijā nokļuva itāliešu sportists Ģianpaulo Bedins, kuram šis būs pirmais Dakaras rallijs. Šo sportistu var dēvēt par motorsporta entuziastu. Bedins, kurš ir bijušais Minardi un Osella F1 komandu inženieris, pats savām rokām izveidoja bagiju. Ticiet vai nē, bet tas viņam aizņēma desmit gadus!


Foto: dakar.com

''Tā ir traka ideja izveidot savu personīgo mašīnu un ar to startēt Dakaras rallijā,'' iesāk sportists. ''Pirmais solis - gribēju būt pārliecināts, ka iziešu tehnisko komisiju. Pēc tam devos uz Tunisiju, kur aizvadīju testus. Pēc tiem secināju, ka mašīna ir laba, tāpēc tagad ļoti ceru ar to sasniegt finišu, neatkarīgi no izcīnītās vietas finišā.''

Taču te sākas stāsta interesantākā daļa. ''Šoreiz mans pēdējo divu gadu pilots paziņoja, ka nebrauks 2013. gada Dakaras rallijā, tāpēc es dakar.com mājas lapas forumā ieliku ziņu, ka esmu gatavs kādam sniegt savus stūrmaņa pakalpojumus,'' iesāk Argentīnas sportists Mauro Lipezs. ''Divus mēnešus vēlāk saņēmu e-pastu no itālieša Bedina, kurš tieši meklēja tādu stūrmani, kurš nāk no vietas, kur notiks Dakaras rallijs. Biju pārliecināts par savām spējām, jo šogad Dakaras rallijā nepieļāvu nevienu kļūdu, nevienu novirzi 50 metru garumā. Viss beidzās ar to, ka mēs pirmo reizi tiksimies un brauksim kopā tikai rallija pirmajā ātrumposmā. Tas ir kā pasakā,'' nobeidz itāļu sportists.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png