profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Skolotāji spiedz aiz sajūsmas par braucienu ar sacīkšu formulu

Go4speed 09.10.2012 - 07:46 Skolotāji spiedz aiz sajūsmas par braucienu ar sacīkšu formulu
Publicitātes Foto

Skolotāji, saņemot audzēkņu dāvāto iespēju doties braucienā ar sacīkšu formulu, pauž sajūsmu un gandarījumu. Skolēni šādu iespēju saviem mācībspēkiem pasniedza skolotāju dienā, piesakot savu mīļāko skolotāju konkursam ''Skolotāju dienas adrenalīns". Konkursa rezultātā 15 mīlētākie skolotāji no dažādām Latvijas pilsētām Biķernieku trasē devās braucienā ar F3 klases formulu.

Vairāk nekā četru stundu ilgajā pasākumā asas izjūtas un pozitīvas emocijas visam mācību gadam guva skolotāji un ārpusskolas aktivitāšu pasniedzēji no visas Latvijas - Rīgas, Ventspils, Valmieras, Madlienas un citām pilsētām. Spītējot izteikti rudenīgajiem laika apstākļiem, ikviens skolotājs profesionāla F3 pilota Rokas Markevičius vadībā varēja izbaudīt līdz pat 210 km/h lielu ātrumu.


Publicitātes Foto

Visi kā viens, pēc adrenalīna pilnā brauciena, atzina, ka šī, iespējams, ir unikāla reize, kad ir iespēja izbaudīt braucienu ar formulu un no tā gūt pozitīvas izjūtas. Skolotāji pēc brauciena arī atzina, ka, neraugoties uz to, ka skolēni ir viņu pieteikuši šādam izaicinājumam, viņi mīl savus esošos un bijušos skolēnus un kolēģus vēl vairāk un izsaka viņiem pateicību par unikālo skolotāju dienas sveicienu. Lai arī kājas pēc izkāpšanas no formulas esot drebējušas, visi skolotāji atzina, ka tiešām pēc brauciena esot uzlādēti ar pozitīvām emocijām un pārsteidzošām atmiņām visam gadam.

''Mums ir patiess prieks, ka konkursam tika pieteikti tik dažādi dalībnieki - ne tikai skolotāji no vispārizglītojošām skolām, bet arī pasniedzēji no bērnu dārza, deju kolektīvu vadītāji, sporta treneri, un pat kungs, kurš vada lidmodelistu pulciņu. Mēs priecājamies, ka visi uzrunātie skolotāji, spītējot rudens lietum un vējiem, atrada laiku un ieradās uz braucieniem. Mūs patīkami pārsteidza skolotāju piedzīvojumu gars pieņemot izaicinājumu sēsties formulā un gūt jaunas emocijas. Mēs ceram, ka arī šo skolotāju audzēkņi ir tieši tikpat azartiski un dzīvi mīloši, kā viņu pasniedzēji," portālam pastāstīja konkursa iniciatora - DāvanuServiss.lv - mārketinga vadītāja Inese Zariņa.


Publicitātes Foto

Lai savam skolotājām dāvinātu neaizmirstamu piedzīvojumu, skolēni sūtīja stāstus par to, kādēļ tieši viņu skolotājs būtu jānodrošina ar adrenalīna devu visam mācību gadam. Kopumā konkursam tika iesūtīti 43 pieteikumi no visas Latvijas, no kuriem izvēlēti tika 15 - tie, kuru stāsti iedvesmoja visvairāk.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png