profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Piedalies unikālās sacensībās un atbalsti Šlēgelmilha startu F2 sacīkstēs Moncā

Mārtiņš Jankovskis 07.09.2012 - 13:50 Piedalies unikālās sacensībās un atbalsti Šlēgelmilha startu F2 sacīkstēs Moncā
Foto:Aigars Tīdmanis/Red Bull Content Pool

Šorīt jau ziņojām par to, ka latviešu autosportists Haralds Šlēgelmilhs šī mēneša beigās startēs F2 sacensībās Moncā. Taču pirms tām notiks liels un nebijis pasākums tepat Latvijā, 333 trasē - ''Šlēgelmilha izturības brauciens kartingā''.

Lai uzzinātu kaut ko vairāk par šo pasākumu, portāls Go4speed aprunājās ar Haraldu, kurš pastāstīja par šo pasākumu vairāk. ''23. septembrī plkst. 11:00 Sporta kompleksā 333 pirmo reizi Latvijas vēsturē notiks kārtīgas izturības sacīkstes kartingā, kurās būs jāveic 500 apļi, kuri, pārvēršoties laikā, sastāda apmēram astoņas stundas.

Jautāts par komandu skaitu, Haralds atzīst, ka tas ir ierobežots. ''Komandu skaits gan ir ierobežots - 14 komandas, taču jau uz šo brīdi dalību apstiprinājušas septiņas komandas, tāpēc pārējiem braukt gribētājiem ir jāpasteidzas. Komandā drīkst braukt no sešiem līdz 12 dalībniekiem, starp kuriem maksimums tikai divi dalībnieki var braukt ar LAF licencēm.''

''Dalības maksa no komandas ir 699 lati, kuros ietilpst pilnībā viss - kartings, tehniskais nodrošinājums, ēdināšana, teltis un citas lietas. Viss tiešām būs visaugstākajā līmenī,'' turpina Haralds.

Sarunas nobeigumā Haralds pastāstīja par vēl kādu ļoti interesantu lietu. ''Visu komandu logotipi, kas piedalīsies šajās kartinga sacensībās, tiks atspoguļoti uz manas F2 formulas. Tāpēc var teikt, ka visi, kas piedalīsies, būs mani sponsori šajā Moncas posmā. Jāsaka, ka tas reklāmas laukums, ko viņi iegūs uz F2 formulas, ir krietni lielāks par to dalības maksu, kas jāmaksā, lai brauktu šajā kartinga turnīrā. Šīs būs divas unikālas iespējas - unikāls pasākums un lieliska reklāma uz F2 formulas,'' nobeidz Šlēgelmilhs.

Tātad ar savu dalību "Šlēgelmilha izturības braucienā" Jūs tiešā veidā atbalstīsiet Haralda startu F2 čempionāta noslēdzošajā posmā slavenajā Moncas trasē. Visu komandu sacensību dalības maksa būs līdzfinansējums Haralda startam šajās sacīkstēs!

Sacensību nolikumu un pieteikumu anketu var atrast ŠEIT



Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png