profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kurp doties nedēļas nogalē? 18. - 19. augusts

Go4speed 17.08.2012 - 20:06 Kurp doties nedēļas nogalē? 18. - 19. augusts

Foto: Valdis Zāgeuss/Go4speed

Autošoseja

Rīt, 18.augustā, Biķernieku kompleksajā sporta bāzē notiks vērienīgākās šī gada autošosejas sacensības Baltijā - ''Riga Summer Race 2012”. Pavisam kopā skatītāji varēs redzēt cīņas deviņās klasēs, tai skaitā ātrākajā Baltic GT klasē, kurā uz starta izies ļoti spēcīgas un ātras automašīnas. Uz starta šajās šosesjas sacensības izies arī divi rallija braucēji – Ralfs Sirmacis un Ivars Vasaraudzis. Jāpiezīmē, ka Vasaraudzis šajās sacensībās startēs ar GAZ automašīnu.


Foto: Valdis Zāgeuss/Go4speed

Taču autošosejas sacensības Biķerniekos nebūs vienīgās, jo bez pašām autošosejas cīņām skatītājus priecēs gan atraktīvās Gymkhana auto slaloma sacensības, gan arī unikāls drifta šovs, kurā Gvido Elksnis Latvijā pirmo reizi driftēs ar kabrioletu - 600 zirgspēku Pontiac Trans Am.

Lai arī pasākums būs gana krāšņs un jaudīgs, biļešu cena ļoti pieņemama. Abu dienu biļete (jau šodien Biķerniekos notiek treniņi) maksās tikai trīs latus, savukārt invalīdiem, pensionāriem un bērniem līdz 12 gadu vecumam ieeja būs bez maksas.

Ar dienas kārtību, sacensību dalībniekiem un dienas plānu var iepazīties ŠEIT.


Šajās sacensībās varēs redzēt, iespējams, vislielāko visurgājēju Latvijā. Foto: 4x4sport.lv

Trofireids
Ja gribas kaut ko ekstremālāku, tad jādodas uz Apes un Alūksnes novadu, kur notiks kārtējais Latvijas trofireidu čempionāta posms - ''STIGA Trophy 2012''. Arī šeit, tuvojoties trofireida čempionāta beigām, dalībnieku sastāvs gana kupls, kas sola karstas cīņas dubļotajās trasēs. Noteikti jāatzīmē, ka arī šeit sacensību organizatori īpaši parūpējušies par dažādām izklaides un atpūtas iespējām tā, lai skatītājiem trīs dienu garumā (sacensības sākas jau šodien) būtu iespēja lieliski atpūsties un baudīt bezceļu sacensības visā to krāšņumā.

Plašāk un detalizētāk par sacensībām, tai skaitā par ātrumposmiem, var atrast ŠEIT, sadaļā - ''Informācija skatītājiem''.

Red Bull Kart Fight
Jau rīt, 18. augustā, pie "Swedbank" galvenās ēkas (stāvlaukumā) norisināsies starptautiskā amatieru kartinga turnīra "Red Bull Kart Fight" fināls, kurā no 60 finālistiem tiks noskaidrots viens uzvarētājs, kurš dosies uz lielo pasaules finālu. Pirmo pusfināla braucienu Sākums jau pl.12.00. Vairāk ŠEIT.


Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed

Tehnisko sporta veidu svētki Jelgavā
19. augustā Jelgavā, trasē "Rullītis" notiks "Tehnisko sporta veidu svētki", kuros aicināti piedalīties visi autosporta entuziasti.   Kā dalībnieki, tā skatītāji varēs piedalīties tādās disciplīnās kā "Auto orientēšanās", Ātruma aplis", "Mini dragreiss", "Skill drifts", "Drifts" un "Auto izdzīvošana". Dalībnieku reģistrācija pl. 10.00, plašāka informācija ŠEIT.

Tikmēr Lietuvā norisināsies kārtējais Lietuvas rallija čempionāta posms, kurā uz starta izies sešas latviešu ekipāžas. Bet Čehijā, Sedlčani trasē, notiks Centrāleiropas zonas un Čehijas čempionāta rallijkrosa posms, kurā startēs arī divi Latvijas rallijkrosa braucēji Toms Ziedāns un Mārtiņš Porietis.

Lai visiem veiksmīgi starti!

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png