profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Gronholms pamet slimnīcu, cer uz Lēba revanšu (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 15.07.2012 - 14:04 Gronholms pamet slimnīcu, cer uz Lēba revanšu (VIDEO)
Markuss Gronholms. Foto:rallyworldnews.com

Portāls jau ziņoja, ka pirms neilga laika Losandželosā notika prestižās  ''X-Games'', kuras ļoti daudzi gaidīja ar lielu nepacietību. Protams, vislielākā uzmanība tika pievērsta rallijkrosam, kurā daudzi gribēja pavērot Markusa Gronholma un Sebastjana Lēba divcīņu. Rallijā šie sportisti kopā brauca daudz, bet šī bija pirmā reize, kad abi braucēji varēja sacensties viens pret vienu vienā trasē.

Ja Gronholmam rallijkross vairs nav svešs, tad Lēbam šī bija debija šāda veida sacensībās. Daudzi pirms starta paredzēja, ka finālā lielākā cīņa varētu notikt tieši starp šiem braucējiem, taču tā nenotika, jo Gronholms treniņos piedzīvoja smagu avāriju un tika nogādāts slimnīcā.


X Games uzvarētājs Sebastjans Lēbs. Foto: redbull.com

Tikai nesen 44 gadus vecais veterāns atgriezās mājās, lai varētu turpināt ārstēšanos. Savā ziņojumā somu rallija braucējs pasakās slimnīcas personālam, kā arī ģimenei un faniem.

''Protams, mans pirmais paldies būs medicīniskajam personālam, kuri palīdzēja man atlabt,'' iesāk Markuss Gronholms. ''Tāpat gribu pateikties ģimenei un faniem, kuri man sūtīja daudz vēstuļu un laba vēlējumu. Šis bija fantastisks atbalsts, kas man noteikti palīdzēja ātrāk izveseļoties.''

Taču, protams, sirds dziļumos Gronholms pārdzīvo to, ka nespēja iziet uz starta un pacīnīties ar Lēbu. ''Biju ārkārtīgi vīlies, ka nevarēšu piedalīties X-Games. It īpaši pēc tā, ka jutu, ka biju sagatavojies lieliski. Pēc tam, kad kļuva zināms, ka sacensībās startēs Lēbs, biju vēl vairāk izsalcis sevi pierādīt no labākās puses. Biju noskaņots pozitīvi, tāpēc tas ir ļoti sāpīgi, ka viss beidzās tā, kā tas beidzās. Ceru, ka varbūt Lēbs kādu dienu apdomās par iespējamo revanšu,'' nosaka Gronholms.

Gronholma avārija (no 5 sekundes)


Lēbs uzvar ''X Games''
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png