profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kurp doties nedēļas nogalē? 14. - 15. jūlijs

Go4speed 13.07.2012 - 14:19 Kurp doties nedēļas nogalē? 14. - 15. jūlijs
Dodoties uz kādām sacensībām, nevajadzētu aizmirst līdzi paņemt lietussargu. Foto: Valdis Zāgeuss, Go4speed

Pienākusi kārtējā nedēļas nogale. Kā ziņo LAF, tad šonedēļ Latvijā notiks divi ar autosportu saistīti pasākumi - Latvijas drifta čempionāta un kausa izcīņas posms Daugavpilī, kā arī Latvijas trofireidu čempionāta trešais posms ''Virgas manevri", kas notiks Liepājas puses Virgā. Taču tie, kas grib doties ārpus Latvijas, tie var droši braukt uz Lietuvu (trase atrodas netālu no Klaipēdas), kur Vilkiču trasē notiks Ziemeļeiropas rallijkrosa un kroskartu čempionāta posms.

Drifts
Daugavpilī, kartodromā Blāzma, pulcēsies gan Latvijas Pro drifta čempionāta dalībnieki, gan Latvijas kausa ProAm un Street klašu pārstāvji. Drifts Daugavpilī strauji iemanto skatītāju atzinību un popularitāti, tāpēc noteikti kļūst arvien saistošāks arī vadošajiem Latvijas braucējiem. Var teikt, ka drifta automašīnas darbībā varēs redzēt jau piektdien vakarā, kad Daugavpils iedzīvotāji un viesi varēs vērot drifteru parādes braucienu pilsētas ielās. Bet īstās cīņas notiks sestdien pl.14:00.


Foto: kurlandtrophy.lv

Trofireids
Trofireids ''Virgas manevri" būs Latvijas trofireidu čempionāta trešais posms. Sestdien un svētdien Virgā un tās apkārtnē notiekošais posms pulcēs labākos trofireidu braucējus, savukārt skatītājiem būs iespēja vērot, kā ar vairāk vai mazāk pārbūvētiem apvidus automobiļiem iespējams izbraukt tur, kur ''normāla cilvēka" prātā esošā fizika paredz bezcerīgi nogrimt. Vairāk informācijas šeit un šeit.


Foto: Artūrs Igaveņš

Rallijkross
Ļoti kupls sportistu pulks (kopumā 14) nedēļas nogalē dosies uz Lietuvu, lai piedalītos NEZ rallijkrosa čempionāta trešajā posmā un NEZ kroskartu čempionāta otrajā posmā. Mūsu sportisti cīnīsies salonautomašīnu klasēs NEZ 1600, NEZ 2000 un NEZ Open, kā arī kroskartu CK 125 un CK 650 kategorijās. Vairāk informācijas, tai skaitā arī tiešsaistes ziņas, varēs meklēt šeit.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png