profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lēbs piekrīt Pastranas izaicinājumam un startēs X-Games (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 18.06.2012 - 10:20 Lēbs piekrīt Pastranas izaicinājumam un startēs X-Games (VIDEO)
Foto: Flavien Duhamel

Astoņkārtējais pasaules rallija čempionāta uzvarētājs Sebastjans Lēbs šobrīd atrodas Jaunzēlandē, kur sportists gatavojas kārtējam WRC posmam. Taču nedēļu pēc rallija Lēbs dosies uz Losandželosu, lai pirmo reizi startētu vasaras X-Games.

Lēbs piekrita vairākkārtējā X-Games spēļu uzvarētāja, amerikāņu sportista Trevisa Pastranas uzaicinājumam piedalīties šajās prestižajās sacensībās. ''Man patīk braukt, taču vienmēr esmu bijis par to, lai izmēģinātu kaut ko jaunu,'' saka franču sportists. ''Nedēļu pēc Jaunzēlandes posma došos uz Losandželosu. Esmu piekritis Pastranas uzaicinājumam startēt X-Games.''

Nesen ''Citroen'' paziņoja, ka Lēbs X-Games startēs ar īpaši sagatavotu ''Citroën DS3 XL'' automašīnu, kas būs ļoti spēcīga un jaudīga. Divu litru turbo motors spēšot attīstīt 545 Zs lielu jaudu. No 0 - 100 km/h šī automašīna spēs ieskrieties 2,4 sekundēs!

''Rallijkross Eiropā ir ļoti populārs, taču Amerikas versijā tas izskatās vēl ekstremālāks. Šī iemesla dēļ man divas reizes nevajag teikt un piedāvāt startēt šajās sacensībās, kad man ir iespēja ar 545 Zs spēcīgu ''Citroën DS3 XL'' automašīnu sacensties, piemēram, ar tādu braucēju kā Markuss Gronholms,'' turpina Lēbs.

''Šim pasākumam pieejam ar ļoti lielu nopietnību. Šajās X-Games nav jāaizsargā nekādas pozīcijas - tas ir pasākums, kur ir viens brauciens. Darīsim visu iespējamo, lai tam sagatavotos pēc iespējas labāk. Nebūs viegli, jo mūsu konkurenti ir pieraduši pie tādām sacensībām, taču mūsu mērķis tik un tā ir viens - uzvara,'' saka ''Citroen Racing'' direktors Īvs Matons.

Pastrana izaicina Lēbu

Lēbs pieņem Pastranas uzaicinājumu
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png