profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Gardemeisteram rallijreids Astrahaņā beidzies īsti nesācies (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 21.04.2012 - 09:24 Gardemeisteram rallijreids Astrahaņā beidzies īsti nesācies (VIDEO)
Tonijs Gardemeisters un Agris Pētersons. Foto: reautoclub.com

Lai labāk sagatavotos jūlijā gaidāmajam Dakāras sērijas rallijreidam ''Silk Way'', ''RE Autoclub'' komanda devās uz Krieviju, lai piedalītos Krievijas rallijreida čempionāta otrajā posmā ''Zoloto Kagana'', kas norisinājās Astrahaņas apkārtnes stepju apvidos.

Ceturtdien Astrahaņas centrā notika rallijreida atklāšanas ceremonija, bet pēc tam tika dots starts pirmajam 3,93 kilometrus garajam ātrumposmam. Visātrāk šo distanci veica ''RE Autoclub” ekipāža – soms Tonijs Gardemeisters un latvietis Agris Pētersons, kuri, startējot ar ''Mitsubishi Pajero L2'' automašīnu, tuvākos sekotājus apsteidza par 14 sekundēm. Sestajā vietā ar ''Mitsubishi Pajero” automašīnu ierindojās Aldis Vilcāns un Jānis Naglis (LAF prezidenta Jāņa Nagļa dēls).

Piektdien sportistiem bija jāveic 265 kilometrus garš posms, kuru visātrāk no vieglajām automašīnām veica Krievijas komandas ''Protechmsport RT'' pārstāvis Arturs Muraškins (''Nissan Frontier''). Diemžēl neveiksmīgi šī diena un viss rallijs beidzās ''RE Autoclub” komandai, jo Gardemeisters/Pētersons bija spiesti izstāties tehnisku iemeslu dēļ. Tikmēr Vilcāns/Naglis pēc rallijreida otrās dienas kopvērtējumā atrodas 13. vietā absolūti, bet ceturtajā - T1 klasē.

''Sacensības beigušās. Šoreiz pievīla tehnika, tāpēc tagad dodamies uz mājām. Kamēr braucām sacensībās, tikmēr bijām pirmie. Gardemeisters malacis,'' sava twitter kontā pavēstīja Raimonds Elbakjans.

Pirmais posms


Video no testiem:


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png