profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lidojošais soms Gardemeisters dodas iekarot Astrahaņas stepes

Go4speed 17.04.2012 - 19:10 Lidojošais soms Gardemeisters dodas iekarot Astrahaņas stepes
Tonijs Gardemeisters Italian Baja rallijreidā. Publicitātes foto

Pēc sacensībām Itālijā, kurās ''RE Autoclub" pilots Tonijs Gardemeisters izcīnīja piekto vietu (vienu brīdi sportists bija trešais), klāt jau nākamais rallijreida posms - ''Zoloto Kagana", kas no 19. līdz 22. aprīlim norisināsies Astrahaņas apkārtnes stepju apvidos. Ar šo posmu „RE Autoclub" uzsāk gatavošanos pirms jūlijā gaidāmā starta rallijreidā ''Silk Way".

Kā portālam Go4speed pavēstīja Ieva Brūna, tad Krievijas rallijreida čempionāts startēja februārī ar sacensībām Belgorodā, bet ''Zoloto Kagana" būs šī seriāla otrais posms. Šajā rallijreidā sportistiem četrās dienās ātrumposmos būs jāveic 800 kilometrus gara distance, no kuras lielākā daļa ceļu būs izveidota viltīgajās Krievijas stepēs.

''Šīs jau būs otrās sacensības ar Toniju Gardemeisteru pie mūsu auto stūres," saka „RE Autoclub" direktors Roberts Elbakjans. ''Esam priecīgi par veiksmīgi aizsākto sadarbību ''Italian Baja". Starts Astrahaņā notiekošajā rallijreidā būs kā lielisks treniņš pirms daudz nozīmīgākajām sacensībām - Dakāras sērijas rallijreida ''Silk Way", kura izšķirošie notikumi risināsies tieši Astrahaņas apkārtnes stepēs. Esam gatavi cīnīties par maksimāli augstām vietām. Nepārtraukti pilnveidojam mašīnu, lai izcilais rallija meistars Tonijs Gardemeisters varētu pilnībā izmantot visu savu meistarību un sasniegtu maksimālos rezultātus ikvienā sacensībā."

Tikmēr pats somu sportists atzīst, ka šobrīd viņam nav ne jausmas, kas viņu sagaida Krievijā. "Nav ne jausmas, kas mani tur sagaidīs," iesāk Tonijs Gardemeisters. "Tas varētu būt īstens tuksnešu rallijreids. Varu apgalvot, ka pieliksim visas pūles, lai starp smilšu kāpām atrastu īsāko ceļu uz finišu. Rallijreids man ir jauns sacensību veids. Mācos soli pa solim. "Italian Baja" bija mana debija rallijreidos, taču līdz pat pēdējai dienai izdevās noturēties labāko trijniekā. Skaidrs, ka šajās sacensībās uzdevums ir gūt vērtīgu pieredzi pirms plānotā starta "Silk Way"."

Atgādināsim, ka Krievijas rallijreida čempionātā šosezon kopā būs kopumā pieci posmi, no kuriem viens jau aizvadīts. Rallijreida pēdējais posms rudenī risināsies Latvijā, kad no 21. līdz 23. septembrim notiks ''RE Autoclub" tradicionāli organizētais ''Riga Baja" sacensības.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png