profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Rallija mašīna ieskrien skatītājos, kuri palīdz citai ekipāžai

Mārtiņš Jankovskis 15.04.2012 - 14:40 Rallija mašīna ieskrien skatītājos, kuri palīdz citai ekipāžai
Foto: Ekrānšāviņš

Gaužām bēdīgi beidzies Skotijas rallija čempionāta trešais posms ''Granite City'' rallijs. Sportistiem bija paredzēts veikt piecus posmus ar kopējo garumu 71 kilometrs, taču rallijs īsi pēc to sākuma tika atcelts. Pēc tam, kad kādā no līkumiem no ceļa noskrēja Rakels Mediks (''Nissan Micra''), četri vīrieši steidzās palīdzēt, lai izstumtu automašīnu atpakaļ uz ceļa. Taču pēc neilga brīža tajā pašā vietā avarēja Simons Frazers Hejs (''Peugeot 205''), kurš uzskrēja virsū šiem cilvēkiem.


Foto: www.bbc.co.uk

Pēc šī negadījuma vissmagāk cietušais 50 gadus vecs vīrietis ar helikopteri tika nogādāts slimnīcā, bet pārējie trīs tika nogādāti slimnīcā ar neatliekamās palīdzības automašīnu. Tiek ziņots, ka vissmagāk cietis 50 gadus vecais vīrietis, kuram konstatēti kājas un iegurņa savainojumi. Pēc pēdējās informācijas minēta cilvēka veselības stāvoklis esot kritisks.

Pirmās mašīnas avārija:


Pēc šī negadījuma gan ātrumposms, gan rallijs tika apturēts. ''Šis ir ļoti neparasts atgadījums. Mūsu domas ir ar cietušajiem un viņu ģimenēm," teikts policijas ziņojumā. ''Šis ir skumjš incidents. Drošība Skotijas rallijā ir pats svarīgākais. Gribam pateikt lielu paldies visiem operatīvajiem dienestiem par savlaicīgu palīdzības sniegšanu. Esam domās ar cietušajiem," saka rallija pārstāvis.


Foto: news.stv.tv

Tikmēr Vācijā tika aizvadīts ''Hessen Rallye'', kurā startēja arī WRC rallijā braucošais Peters van Merksteins. Diemžēl sportistam šis rallijs beidzās priekšlaicīgi, jo kādā no līkumiem holandietis nenovaldīja savu ''Ford Fiesta S2000'' un avarēja.  

Peters van Merksteins avarē:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png