profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Laikraksts: Latvala noslēdzis ilgtermiņa līgumu ar VW

Mārtiņš Jankovskis 06.04.2012 - 16:47 Laikraksts: Latvala noslēdzis ilgtermiņa līgumu ar VW
Jari Mati Latvala. Foto: AFP/Scanpix

Pirms kāda laika divkārtējais pasaules rallija čempions Karloss Sainss atzina, ka līdzās Sebastjanam Ožjē viņš gribētu redzēt pieredzējušu braucēju, nevis jaunu. Tobrīd uz vietu VW komandā pretendēja abi šī brīža ''Ford'' komandas piloti - Jari Mati Latvala un Peters Solbergs. ''Mēs nemeklējam tikai otru braucēju, kurš brauktu vienā komandā ar Ožjē. Mēs, tāpat kā citas komandas, meklējam otru pilotu, ar kuru var cīnīties par uzvarām. Ja tu gribi būt labākais, tad tavā komandā jābūt vairāk par vienu Top braucēju," pirms kāda laika teica Karloss Sainss.


Karloss Sainss, Kriss Nīsens un Peters Solbergs.

Zināms, ka šogad gan Latvalam, gan Solbergam beigsies līgums ar ''Ford'', tāpēc konkurenti (šajā gadījumā tieši VW) jau sāk meklēt komandas biedru Ožjē. Vakar parādījās informācija, ka Latvala ar VW esot noslēdzis ilgtermiņa līgumu. Protams, ka visas iesaistītās puses
šobrīd šīs sarunas noliedz. ''Mums joprojām jāatrod otrs pieredzējis braucējs, taču esmu priecīgs dzirdēt, ka tāds pilots kā Latvala ir ieinteresēts braukt mūsu komandā," saka VW motorsporta direktors Kriss Nīsens.

''Viņš ir viens no ātrākajiem braucējiem pasaulē, kā arī ir jauks puisis. Uzskatu, ka mums būtu labas savstarpējās attiecības. Taču tas nav mans lēmums," saka šī brīža vienīgais VW pilots Sebastjans Ožjē.


Iespējams, nākamie komandas biedri. Foto: best-of-rallylive.com

''Ford'' vadība noliedz, ka Latvala ir pārgājis uz VW. ''Jā, viņam šogad beigsies līgums, taču mūsu mērķis ir paturēt viņu,'' saka ''Ford'' komandas vadītājs Malkolms Vilsons. Arī Latvala, kā jau tas bija prognozēts, noliedz visas šīs runas. ''Šobrīd ir par agru runāt par tādām lietām, jo mans primārais uzdevums ir koncentrēties un pārstāvēt ''Ford'','' atzīst Jari Mati Latvala.

Tas, ka sarunas ar VW ir notikušas, atzīst Latvalas menedžeris. ''Ceru, ka viss atrisināsies pirms Somijas rallija. Mēs esam runājuši gan ar VW, gan ar ''Ford''. Šobrīd viss atkarīgs no tā, vai ''Ford'' pagarinās ilgtermiņa līgumu par palikšanu WRC,'' saka Timo Johki, kurš beigās atzīmēja to, ka arī ''Ford'' jāuzņemas daļa atbildības par Latvalas šī gada sliktajiem rezultātiem, jo Portugālē pēc kļūdas sportists varēja finišēt piektajā vietā, ja nebūtu tehnisku problēmu.


Foto: Scanpix/AFP

Protams, šobrīd šīs ir tikai baumas un spriedelējumi, taču jāatceras, ka arī pagājušā gada vidū runāja un baumoja, ka Ožjē varētu pāriet uz VW. Arī toreiz visi noliedza šādas runas, taču pēc 2011. gada sezonas Ožjē paziņoja, ka pāriet uz VW.
Kā saka senais latviešu sakāmvārds "nav dūmu bez uguns".

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png