profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Renault Megane N4 kļūst par oficiālu IRC dalībnieku (VIDEO, FOTO)

Mārtiņš Jankovskis 27.03.2012 - 17:44 Renault Megane N4 kļūst par oficiālu IRC dalībnieku (VIDEO, FOTO)
"Renault Megane R.S. N4" automašīna. Foto: www.renault-sport.fr

Kamēr pasaules rallija čempionātā (WRC) par ražotāju kausu cīnās tikai ''Citroen'', ''Ford'' un ''Mini'' auto ražotāji, tikmēr Intercontinental Rally Challenge (IRC) seriālā aina ir pavisam savādāka. Līdz šim par ražotāju kausu cīnījās pieci ražotāji - ''Škoda'', ''Peugeot'', ''Honda'', ''M-Sport'' un ''Subaru''. Taču pavisam nesen oficiālu dalību cīņai par ražotāju kausu apstiprināja arī ''Renault'' komanda.


Foto: www.renault-sport.fr

Noskaidrojies, ka šogad ''Renault Mégane N4 European Challenge'' modelis, kurš rallijos brauc jau kopš 2011. gada, būs redzams sešos posmos. ''Esam ļoti pagodināti, ka tik prestižs un panākumiem bagāts auto ražotājs kā ''Renault'' nolēmis oficiāli kļūt par oficiālo IRC auto ražotāju. ''Renault'' iesaistīšanās rallijā aptver vairākas desmitgades. ''Renault'' rallija mašīnas tiek izmantotas visā pasaulē, kā arī tās regulāri ar jauniem sportistiem tiek pie panākumiem. Mēs ticam, ka mūsu sadarbībai būs tādi paši ieguvumi, kādi tie ir ar pārējiem ražotājiem. Ceram, ka šis būs sākums veiksmīgai sadarbībai,'' saka IRC komerciālais direktors Antonello Lodoleti.


Foto: ewrc.cz

''''Renault'' līdzdalība rallijos vienmēr bijusi stipra un noturīga. Visus šos gadus mūsu pieeja rallijam mainījās, tāpēc tagad mēs pilnībā visu veltam darbā ar klientiem. Mēs nevaram mūsu klientiem izvēlēties vēl labāku seriālu par IRC. Šobrīd nevar atrast labākas sacensības par IRC, kurās ir tik augsts konkurences līmenis un popularitāte,'' saka ''Renault'' sporta tehnoloģijas motorsporta direktors Žans-Paskals Dukē.


Foto: ewrc.cz

Šobrīd ''Renault'' apstiprinājuši, ka startēs Īrijas, Francijas, Beļģijas, Čehijas un Itālijas posmos. Vēl viens posms tiks nosaukts vēlāk. Jāatzīmē, ka visi šie nosauktie ralliji notiks uz asfalta seguma.

IRC kopvērtējums ražotāju ieskaitē:
1. Škoda 43
2. Peugeot 27
3. Honda 18
4. Renault 7
5. M-Sport 4
6. Subaru 2

''Renault Mégane N4'' darbībā
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png