profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pamela Andersone ienāk autosportā

Artūrs Virbulis 26.03.2012 - 10:15 Pamela Andersone ienāk autosportā
Pamela Andersone ar komandas pilotu Markusu Fuksu. Publicitātes foto.

Autosports un slavenības ir neatdalāma lieta, tā, piemēram, F1 sacīkstes regulāri apmeklē augstas klases zvaigznes kā Lenijs Krevics, Nikola Šerzingere un citas. Tomēr viens ir skatīties sacīkstes, bet pavisam kas cits tajās iesaistīties. Pēdējo variantu izvēlējusies „Baywatch" un „Playboy" zvaigzne Pamela Andersone, kurai tagad ir pašai sava sacīkšu komanda.

Jaunais komandas nosaukums būs „Downforce1 by Pamela Anderson", un tā ar speciāli sagatavotu „Aston Martin Vantage V8 GT2" piedalīsies Eiropas Lemānas seriālā, kā arī startēs „International GT Open". Sporta auto tiks apveltīts ar gaiši zilu un baltu toņu krāsojumu, komandas logotipu, slavenās modeles parakstiem un sponsoru uzlīmēm. Šajā gadījumā tie būs „PETA", kas iestājas par dzīvnieku tiesībām un kuras darbībā aktīvi iesaistījusies Andersone, un „ICM", kas ir par Pamelas karjeru atbildīgā talantu aģentūra.


Komandas jaunais sacīkšu auto - „Aston Martin Vantage V8 GT2". Publicitātes foto.

Jāatzīmē gan, ka komanda autosportā nav nekāda jauniņā, jo autošosejas sacīkstēs startē jau desmit gadus. Šveiciešu komandu vada Deivids Previts (David Prewitt), bet tās galvenais pilots ir Markus Fukss (Markus Fux). 30 gadus jaunais austriešu braucējs bijis Austrijas kartinga čempions, izcīnījis vairākus titulus Itālijas formulu seriālos, kā arī kā pirmais austrietis startējis „Nascar" sacīkstēs.

Pamela Andersone komandā, protams, ir vien PR elements, tomēr modele atzinusi, ka centīsies apmeklēt pēc iespējas vairāk komandas sacīkšu. „Baywatch" zvaigzne skaidro, ka šis ir tikai viņas pirmais solis autosportā, jo viņa vēlētos kļūt arī par kādas „Nascar" komandas seju. Kāds jautās, kādēļ šāda zvaigžņu parādīšanās autosportā ir nepieciešama? Uz šo jautājumu lieliski nesen atbildējusi pati modele: „Ātri auto un ātras sievietes iet roku rokā."
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png