profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

WRC zvaigznes startēs lēģendārajā ātrumposmā

Go4speed 22.03.2012 - 10:44 WRC zvaigznes startēs lēģendārajā ātrumposmā
Foto: motornonstop.blogspot.com

Pavisam drīz startēs Portugāles WRC posms, taču WRC pilotus darbībā mēs redzēsim vēl ātrāk - sestdien. Kā jau iepriekš ziņojām, tad Portugāles WRC posms ir pārcēlies uz dienvidiem, tādējādi atstājot novārtā ļoti populāru un leģendāru ātrumposmu - ''Fafe-Lameirinha''.


Foto: motornonstop.blogspot.com

Lai šis posms galīgi nepazustu no rallija aprites, Portugāles rallija organizatori nolēma pāris dienas pirms rallija starta aizvadīt ''Fafe World Rally Sprint'' sacensības, kuras notiks jau minētajā ''Fafe-Lameirinha'' ātrumposmā. Šis posms, kurš no šī gada Portugāles WRC rallija centra atrodas apmēram 500 kilometrus, ir slavens ar saviem iespaidīgajiem tramplīniem, kā arī ar bezbailīgajiem skatītājiem.

Jau pagājušajā gada nogalē šī ''Fafe World Rally Sprint'' organizatori atzina, ka uz šīm sacensībām aicinās visus labākos rallija braucējus, un izskatās, ka tas viņiem arī būs izdevies, jo dalību apstiprinājuši 37 braucēji, kuru vidū būs 13 WRC mašīnas ar visiem vadošajiem braucējiem priekšgalā.


Foto: motornonstop.blogspot.com

''Mēs esam saviļņoti un pagodināti, ka vēsture atgriezīsies Fafē, kur 2012.gadā šeit notiks ''2012 Fafe World Rally Sprint'','' pagājušā gada nogalē teica pilsētas mērs. ''Sportistiem būs jāsaskaras ar tiem pašiem dabas apstākļiem, kas šo vietu padarīja par īpašu ''rallija katedrāli".

Sportistiem kopā būs jāveic viens posms trīs reizes, kas kopā sastādīs 19 kilometrus. No rīta visi dalībnieki iepazīsies ar trasi (no slavenā ''Fafe-Lameirinha'' ātrumposma tiks izmantoti pēdējie seši kilometri), tad katrs veiks divus braucienus, bet vēlāk labākie tiksies finālā.

Ar pilnu dalībnieku sarakstu var iepzīties šeit.

Slavenais Fafe ātrumposms


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png