profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Amerikāņu zvaigzne Bloks no Meksikas uz Krieviju

Go4speed 14.03.2012 - 09:54 Amerikāņu zvaigzne Bloks no Meksikas uz Krieviju
Kens Bloks Sanktpēterburgā. Foto: Friulmotor.com

Kamēr daži rallija braucēji vēl vakar uzturējās Meksikā, tikmēr amerikāņu zvaigzne Kens Bloks jau atradās Krievijā, Sanktpēterburgā. Neskatoties uz Bloka noslogoto kalendāru, sportists pēc rallija uzreiz sēdās lidmašīnā, lai caur Vāciju dotos uz Krieviju.

Kā izrādās, tad vakar Sanktpēterburgas kalnu kūrortā ''Igora'' notika pasākums, kurā startēja Bloks, seškārtējais Itālijas rallija čempions Paolo Andreči un F1 pilots Vitālijs Petrovs. Šos braucienus organizēja ''Pirelli'' un ''Burton''. Šajā pasākumā itāļi prezentēja jaunas ziemas riepas ''Scorpion Winter'', kā arī snovborda dēli ''Pirelli PZero x Burton Snowboard Limited Edition''.


Foto: Pirelli

Šajos braucienos tika izmantotas divas ''Ford Focus RS WRC'' automašīnas, ar kurām savulaik pasaules rallija čempionātā startēja Miko Hirvonens un Hennings Solbergs. Ar melno mašīnu startēja Petrovs un Andreči, bet ar gaišo, kura tika aplīmēta ''Monster World Rally Team'' krāsās, brauca Bloks. Sportisti ar šīm mašīnām brauca pa kalnu, kura garums bija 1210 metri.

''Esmu pateicīgs ''Pirelli'' par uzaicinājumu piedalīties šajā pasākumā,'' iesāk Vitālijs Petrovs. ''Izbaudīju šīs divas dienas Sanktpēterburgā. F1 mums uz katru posmu ir četru veidu riepu komplekti, tāpēc arī ikdienā nepieciešams izvēlēties riepas atbilstoši sezonai. Arī jums iesaku izvēlēties piemērotās riepas. Tagad došos uz Melburnu, kur jau pavisam drīz startēs jaunā F1 sezona.''


Foto: Pirelli

''Svētdien pēcpusdienā pabeidzu ralliju siltajos Meksikas kalnos, bet jau tagad esmu Krievijā, lai sniegotajā slēpošanas kūrortā piedalītos ''Pirelli'' pasākumā. Divi kontinenti, 50 grādu starpība un vairāk nekā 6000 jūdzes - traki,'' savā facebook profilā nesen rakstīja Kens Bloks.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png