profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Debiju piedzīvo "Honda Jazz G2" rallija automašīna (VIDEO)

Go4speed 13.03.2012 - 09:33 Debiju piedzīvo "Honda Jazz G2" rallija automašīna (VIDEO)
Foto: www.rally.com.au

Ik pa laikam autosportā vai nu ienāk, vai arī atgriežas kāds autoražotājs. Protams, ir ražotāji, kas ik pa laikam maina savu piedāvājuma klāstu un, sekojot jaunajām tendencēm, tirgū piedāvā kaut ko jaunu. Noteikti daudzi rallija sacensībās bija ievērojuši ''Honda Civic Type-R'' automašīnas, taču nu šim modelim atrasts jauns aizvietotājs.

Pavisam nesen debiju Austrālijas rallija čempionātā (ARC) piedzīvoja divas ''Honda Jazz'' rallija automašīnas, kuras tika būvētas Itālijā ''J.A.S Motorsports'' uzraudzībā. Šīs ''Honda Jazz'' automašīnas tika gatavotas speciāli Austrālijai paredzētajai G2 klasei. Zināms, ka ''Honda Jazz'' ir aprīkots ar 2.0 litru dzinēju, kas spēs attīstīt 245 Zs. Tas, vai kādu no šīm jaunajām mašīnām mēs redzēsim kādā citā seriālā, pagaidām nav zināms, bet Austrālijā šīs mašīnas gan brauks. 


Foto: www.rally.com.au

''Pēc Itālijā aizvadītajiem testiem, kuros piedalījās Gajs Vilks, esmu ļoti pārsteigts par šīm mašīnām,'' saka Eli Evans. ''Tām ir liels potenciāls, jo viņas testos bija ļoti ātras. Būs interesanti paskatīties, kā tām klāsies, salīdzinot ar konkurentiem,'' pirms pirmā ARC posma teica sportists.

Pirms neilga laika tika aizvadīts pirmais ARC čempionāta posms - ''Rally Calder''. Šajā rallijā debija ''Honda Jazz'' automašīnai izdevās lieliska, jo Evans uzvarēja priekšpiedziņas klasē, kas ''Honda'' vienībai bija pirmā uzvara ARC čempionātā. ''Pirmā uzvara ar ''Honda Jazz G2'' automašīnu ir tieši tas, kāpēc mēs šo mašīnu taisījām,'' saka Evans. ''Mēs to taisījām, lai uzvarētu. Mums tas sanāca.''


Foto: www.rally.com.au

"Honda" joprojām tic bijušā kompānijas dibinātāja Soičiras Hondas paustajam moto: "Ja "Honda" nebrauc, tad nav "Hondas''", tāpēc tā joprojām piedalās sacensībās visā pasaulē.

''Honda Jazz'' testu laikā:



''Honda Jazz'' prezentācija
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png