profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lidojošs suns, futbols un golfs jeb piloti gatavojas Meksikas rallijam (FOTO)

Mārtiņš Jankovskis 06.03.2012 - 16:31 Lidojošs suns, futbols un golfs jeb piloti gatavojas Meksikas rallijam (FOTO)
Kens Bloks un Kriss Atkinsons īsi pirms došanās uz Meksikas WRC posmu izklaidējas ar Bloka suni. Foto: www.facebook.com

Vēl pāris dienas un Meksikā startēs trešais WRC posms. Lai aklimatizētos, daži sportisti uz šo tālo posmu devās agrāk nekā ierasts, jo parasti vadošie braucēji šādos rallijos tiek sagaidīti īpaši. Bieži vien ir padomāts par sportistu plašām izklaides iespējām.


Foto: www.mikkohirvonen.com

Arī šis gads nebija izņēmums. Tā, piemēram, ''Citroen'' pilots Miko Hirvonens kopā ar savu stūrmani Jarmo Lehtinenu paspēja gan apskatīt skaistākās Leonas pilsētas vietas, gan arī aizvadīt futbola treniņu ar kādu vietējo komandu. ''Ļoti karsti laikapstākļi futbolam, taču liels paldies Leonas futbola komandai par atļauju mums kopā ar viņiem aizvadīt treniņu. Vienkārši fantastiski,'' savā twitter kontā prieku neslēpa Miko Hirvonens.


Foto: www.mikkohirvonen.com

Tikmēr ''Ford'' komandas braucējs Peters Solbergs ar savu stūrmani nolēma uzspēlēt golfu. ''Kopā ar Krisu uzspēlējām golfu. Izbaudījām šo saulaino dienu, tikai neprasiet par manu rezultātu,'' savā mājas lapā saka Peters Solbergs.


Foto: www.pettersolberg.com

Vismazākais attālums, neskaitot dažus vietējos braucējus, uz Meksikas posmu bija jāveic Kenam Blokam un viņa šī posma komandas biedram Krisam Atkinsonam.


Foto: www.facebook.com

Abi sportisti aizvadīto nedēļas nogali ASV pavadīja kopā pie Kena Bloka. Salīdzinot ar citiem sportistiem, Bloka un Atkinsona izklaides programma bija ļoti plaša. Tika spēlēts gan galda teniss, gan braukts ar sniega dēli, kā arī tika darītas citas lietas (tai skaitā spēlēšanās ar radiovadāmo mašīnu).


Foto: www.facebook.com

Vairāk foto no sportistu izklaidēm pieejamas šeit un arī šeit.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png