profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Jaunais VW Polo R WRC noslēdz testus Zviedrijā (VIDEO)

Go4speed 29.02.2012 - 10:48 Jaunais VW Polo R WRC noslēdz testus Zviedrijā (VIDEO)
Sebastjans Ožjē testos. Foto: rallye-magazin.de

Kamēr vadošie WRC rallija braucēji jau gatavojas šīs sezonas pirmajam grants WRC posmam, tikmēr VW turpina strādāt pie jaunā ''VW Polo R WRC''. Pēc aizvadītā Zviedrijas WRC posma VW nolēma palikt Skandināvijā, lai turpinātu darbu pie jaunā WRC modeļa.

Šajos testos bez jau pieminētās WRC automašīnas piedalījās arī ''Skoda Fabia S2000'' automašīna, ar kuru Zviedrijas rallijā brauca Sebastjans Ožjē. Minētajos testos (brauca gan Ožjē, gan komandas testu pilots Dīters Depings) tika braukts ar abiem spēkratiem, lai pēc tam varētu salīdzināti abu automašīnu laikus, kā arī salīdzināt rezultātus ar WRC rallija līderiem, jo testi notika pa Zviedrijas rallija 3. ātrumposma ceļiem. Uzreiz jāsaka, ka šie testi tika aizvadīti ļoti slepus, jo, izņemot pāris bildes, nekāda cita informācija nav pieejama. Zināms tikai tas, ka kopā tika nobraukti ap 1000 kilometriem, kuru laikā nekādu problēmu neesot bijis.


Sebastjans Ožjē. Foto: rallye-magazin.de

Ja pašos pirmsākumos (četrus mēnešus) VW strādāja ar ''VW Polo R WRC'' - nulles mašīnu, tad Zviedrijas testos trasē devās ''VW Polo R WRC'' - pirmā mašīna, kas tika aprīkota ar 2013. gada specifikācijām.

Pēc testiem komanda piedalījās Austrijā notiekošajā ''Volkswagen Winter Night'' pasākumā, kurā startēja dažādas VW automašīnas. Finālā Ožjē, kurš brauca ar WRC spēkratu, tikās ar Karlosu Sainsu, kura rīcībā bija ''VW Race Touareg'', ar kuru spāņu pilots 2010. gadā kļuva par Dakāras rallija čempionu. Protams, uzvaru, kas bija pirmā jaunajam ''VW Polo R WRC'', izcīnīja Ožjē.


Foto: rallye-magazin.de

Tagad komanda uzsākusi testu sesiju Spānijā, kur tā pirmo reizi aizvadīs testus uz grants seguma. Ja var ticēt pieejamai informācijai, tad šajos testos piedalīsies jau divas ''VW Polo R WRC'' automašīnas. ''Mums vēl nepieciešams labi pastrādāt, lai būtu vienā līmenī ar ''Citroen DS3 WRC'','' saka Sebastjans Ožjē.

VW Polo R WRC ''Volkswagen Winter Night'' pasākumā
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png