profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ostbergam jauns līgums un īsti ziemas prieki (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 08.01.2012 - 16:37 Ostbergam jauns līgums un īsti ziemas prieki (VIDEO)
Mads Ostbergs pagājušā gada Zviedrijas WRC posmā. Foto: ewrc.cz

Pēc tam, kad noskaidrojās, ka Miko Hirvonens startēs ''Citroen'' vienībā, kļuva aktuāls jautājums, kurš brauks viņa vietā. Vienu brīdi pastāvēja iespēja, ka līdzās Jari Mati Latvalam ''Ford'' komandā brauks Ostbergs, taču ''Ford'' tomēr izvēlējās pieredzējušo Peteru Solbergu.

Pēc tam Ostbergs bija neziņā, ar kuru mašīnu braukt šajā sezonā. Norvēģis izskatīja visu trīs autoražotāju ("Ford", "Citroen" un "Mini") piedāvājumus, taču beigās norvēģis izvēlējās pārbaudītas vērtības - ''Ford''. ''Man bija svarīgi pēc veiksmīgās 2011. gada sezonas turpināt attīstības programmu - ar konkurētspējīgu mašīnu un iespējām cīnīties par labākajiem rezultātiem. Šī jaunā vienošanās ar ''Ford'' arī paredz visas šīs iespējas,'' tā savu izvēli komentēja Ostbergs.


Pa šādiem sniegotiem ceļiem trenējās Ostbergs.

Zināms, ka Ostbergs, kurš izlaidīs sezonas pirmo posmu Montekarlo, ir atradis budžetu, lai startētu visos pārējos posmos, izņemot tālo un dārgo Jaunzēlandi. Nesen Ostbergs jau aizvadīja pirmos testus. Kamēr Rīgā un citviet Latvijā no sniega ne miņas (daudzi sportisti šī iemesla dēļ nevar aizvadīt testus), tikmēr Norvēģijā par sniega daudzumu nevarēja sūdzēties, ko arī Ostbergs steidzās izmantot.

Atgādināsim, ka pagājušajā sezonā Ostbergs jauno sezonu iesāka ar otro vietu Zviedrijas WRC posmā, bet sezonu noslēdza ar tādu pašu rezultātu Velsas posmā. Kopvērtējumā 24 gadus vecais norvēģis ieņēma sesto vietu.

Ostbergs gatavojas Zviedrijas WRC posmam
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png