profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Mūsējiem sods, amerikāņu sportists krīt un salauž atslēgas kaulu (VIDEO)

Go4speed 04.01.2012 - 14:48 Mūsējiem sods, amerikāņu sportists krīt un salauž atslēgas kaulu (VIDEO)

Šim fotogrāfam ar izdomu viss ir kārtībā. Foto: Scanpix

Dakāras rallijs uzņem apgriezienus. Šobrīd sportisti veikuši trīs posmus, kuri daudziem sportistiem nav bijuši no tiem vieglākajiem.

Kā šodien radio SWH pastāstīja Dambja komandas preses sekretārs Normunds Avotiņš, tad mūsējiem viss esot kārtībā. Aizvakar nedaudz esot pārkarsis ''Nissan'' ģenerators, jo Argentīnā gaisa temperatūra esot ļoti karsta. Taču defekts tika novērsts un vakardienas posmos viss jau esot darbojies lieliski. Citu starpgadījumu neesot un komanda turpina dalību Dakāras rallijā.

Kā savā twitter kontā atzina Kaspars Dambis, tad komandai esot piešķirts trīs soda stundas par to, ka vienā no iepriekšējiem posmiem eO par 30 minūtēm nokavēja ātrumposmam noteikto laiku - astoņas stundas.

Diemžēl vakardienas posmā smagu avāriju piedzīvoja amerikāņu sportists Kvins Kodijs. Apdzenot konkurentu, sportists nenovaldīja savu spēkratu un piedzīvoja iespaidīgu kritienu. Pēc kritiena pie savainotā sportista uzreiz piestāja Huans Pedrero, kurš kopā ar cietušo sagaidīja mediķu helikopteru.

''Amerikāņu sportistam ir lauzts atslēgas kauls un galvas trauma. Lai arī savainojumi nav dzīvībai bīstami, Dakāras rallijs viņam ir beidzies,'' teikts ziņojumā.

Tāpat vakardienas posmā kritienu piedzīvoja Huans Bareda, taču sportists spēja turpināt ralliju.

Šodien sportistiem būs jāveic 326 kilometrus garš posms.

Kodijs piedzīvo kritienu



Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png