profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Mīke pēc palikšanas bez darba "Mini" pielīdzina prostitūtai

Go4speed 24.12.2011 - 10:03 Mīke pēc palikšanas bez darba "Mini" pielīdzina prostitūtai
Kriss Mīke šobrīd palicis bez darba. Foto: Autosport.cz

Ar diezgan negaidītu lēmumu piektdien klajā nākusi ''Mini'' rallija komanda, kura paziņoja, ka Kriss Mīke nebrauks sezonas pirmajā posmā, kurš pēc mazāk kā viena mēneša startēs Montekarlo.

Mīke ar "Mini" noslēdza trīs gadu līgumu, kurā bija teikts, ka pirmajā gadā (šogad) komanda aizvadīs tikai dažus posmus, bet 2012. gadā tā WRC startēs ar pilnu jaudu. Taču turpmāk lietas neritēja tā, ka gribētos. "Mini" paziņoja, ka naudas nav, lai tā ar diviem pilotiem varētu veikt pilnu nākamā gada sezonu.

Kamēr BMW strādāja pie rallija programmas un citiem jautājumiem (saistīti ar tehniku), ''Mini'' bija jānodrošina finansiālā puse. Diemžēl lietas negāja kā gribētos, tāpēc komanda bija spiesta atteikt pirmo FIA izsludināto pieteikšanās termiņu 2012. gada rallija sezonai. Lai arī nesen pavīdēja ziņas, ka "Mini" komandu varētu sponsorēt "Red Bull", vakar komanda nāca klajā ar negaidītu paziņojumu - 2012. gadā visos posmos brauks tikai spānis Dani Sordo.


Kriss Mīke. Foto: ewrc.cz

Šobrīd komanda nolēmusi, ka otrā pilota vieta būs maksas (vismaz dažos posmos), tāpēc vismaz pirmajā posmā kopā ar Sordo brauks francūzis Pjērs Kampana. Protams, ārkārtīgi vīlies bija Mīke, kurš tādu lēmumu negaidīja. Kā ziņo portāls autosport.com, tad Mīke šobrīd ar presi nerunājot, taču savā twitter kontā angļu sportists izteicās šādi: "Jūs zināt, ko jūt cilvēks, kad viņa mīļā meitene pamet viņu, lai nodarbotos ar prostitūciju?"

Arī komanda plašākus komentārus nesniedz. "Kriss Mīke nebrauks Montekarlo rallijā," saka komandas vadītājs Deivids Ričards. "Taču tas nenozīmē, ka viņš vairs nebrauks mūsu komandā." Arī citas komandas amatpersonas nesteidz izsvītrot sportistu no komandas. "Mīke ir daļa no mūsu vienības. Mēs nākamgad gribam viņu redzēt sastāvā, cik vien tas būs iespējams."

Sarunas nobeigumā "Mini" solīja tuvākajās dienās pamatot savu izvēli.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png