profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Latvala testu laikā gandrīz piedzīvo avāriju (VIDEO)

Go4speed 19.12.2011 - 10:04 Latvala testu laikā gandrīz piedzīvo avāriju (VIDEO)
Miko Hirvonens. Foto: www.rallye-sport.fr

Lai arī šis gads vēl nav beidzies, pasaules rallija labākie piloti jau uzsākuši gatavaoties jaunajai sezonai.

Kā pirmais jaunajai rallija sezonai uzsāka gatavoties "Citroen" jaunais pilots soms Miko Hirvonens, kurš Spānijā (uz grants seguma) pirmo reizi darbībā izmēģināja ''Citroen DS3 WRC'' automašīnu. Trīs dienu laikā Hirvonens veica apmēram 500 kilometrus. Nedaudz vēlāk ''Citroen'' pārcēlās uz Franciju, kur testus turpināja jau abi sportisti.

Lēbs testu laikā


Vispirms pie mašīnas stūres sēdās Sebastjans Lēbs, kurš dažu dienu laikā veica vairākus simtus kilometru. Ņemot vērā, ka Montekarlo rallijā sportistiem būs jābrauc arī pa tumsu, Lēbs veica treniņus pa tumsu.

Pēc Lēba divu dienu testus uzsāka Miko Hirvonens, taču ciklons, kurš pagājušajā nedēļā plosījās Eiropā, Francijā atnesa ļoti lielus nokrišņus, kā rezultātā Hirvonens testus veica īstos ziemas apstākļos.

Sniegs pārsteidz Hirvonenu


Taču arī ''Ford'' braucēji nesēdēja rokas klēpī salikuši. Pirmo reizi ar ''Ford'' automašīnu izbrauca Peters Solbergs, ar kuru arī vēlāk tika noslēgts viena gada līgums. Kopā norvēģu sportists šajos testos veica 300 kilometrus, kuru laikā nebija nekādu problēmu.

P.Solbergs debitē pie ''Ford'' stūres


Pēc Solberga testos piedalījās Jari Mati Latvala. Lai arī šie ir testi, kuros parasti sportisti nebrauc uz maksimumu, bet gan pārbauda dažādus regulējumus, riepas un citas lietas, Latvala šajos testos ļoti daudzuz pārsteidza ar ļoti ātru un vietām diezgan agresīvu braukšanu, kas kādā līkumā gandrīz beidzās ar avāriju, taču, par laimi, šoreiz viss beidzās labi.

Latvala aizvada testus


Piedāvājam jums palēlinājumā noskatīties, kā vienā līkumā kļūdu pieļāva Latvala, kas varēja beigties daudz sliktāk.

Latvalas kļūda palēlinājumā
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png