profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

"Citroen" rallija komanda piesaka trešo pilotu

Go4speed 17.12.2011 - 10:48 "Citroen" rallija komanda piesaka trešo pilotu

Nasers Al-Atija šī gada Jordānijas WRC posmā. Foto: www.ewrc.cz

''Citroen'' rallija komandai pievienojies Kataras sportists Nasers Al-Atija.

Šogad WRC rallija čempionātā ar trīs mašīnām brauca ''Ford'' rallija komanda, kur līdzās Miko Hirvonenam un Jari Mati Latvalam brauca Halids Al-Kasimi, taču pēc sezonas Abū Dabī un Al-Kasimi pameta ''Ford''.

Tagad zināms, ka nākamgad ar trīs pilotiem startēs ''Citroen'' komanda. Pateicoties saviem dāsnajiem atbalstītājiem, komandai pievienojies Nasers Al-Atija, kurš šogad, braucot VW rūpnīcas komandā, triumfēja Dakāras rallijā. Šis sportists karjeras laikā braucis gandrīz visos iespējamajos rallija čempionātos - IRC, PWRC, SWRC un WRC. Pavisam kopā WRC Al-Atija, kurš ir septiņkārtējais Tuvo Austrumu rallija čempions, aizvadījis 46 rallijus, kur labākais rezultāts sasniegts 2009. gadā Argentīnas rallijā (8.vieta - "Subaru Impreza STi N14").

''Esam priecīgi paziņot, ka ''Citroen'' komandā nākamgad brauks Al-Atija,'' saka komandas vadītājs Olivjē Kesnels. ''Viņš ar saviem lieliskajiem rezultātiem sevi pierādījis no vislabākās puses. Esam priecīgi, ka viņš izvēlējās mūsu komandu. Darīsim visu, lai viņš kļūtu vēl labāks.''

''Esmu priecīgs īstenot to, kas bija gan kā sapnis, gan kā sportiskais mērķis,'' saka Al-Atija, kurš līdz šim vēl nav braucis ar ''Citroen'' rallija automašīnu. ''Pēdējo mēnešu laikā, lai īstenotu šo projektu, esam veikuši daudz darba. Nevaru sagaidīt to brīdi, kad varēšu labāk iepazīt komandu un izmēģināt ''Citroen DS3 WRC'' mašīnu.

Jāatzīmē, ka sportista pirmais rallijs paredzēts Zviedrijā, jo arī šogad Al-Atija dosies uz Argentīnu, lai aizstāvētu savu šī gada Dakāras rallijreida čempiontitulu, tāpēc šī iemesla dēļ nāksies izlaist Montekarlo WRC posmu.

 

 

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png