profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nāciju kauss Vācijai, Čempionu čempions – Ožjē (VIDEO)

Go4speed 04.12.2011 - 18:14 Nāciju kauss Vācijai, Čempionu čempions – Ožjē (VIDEO)
Sebastjans Fetels un Mihaels Šūmahers. Foto: raceofchampions.com

Sestdien un svētdien Vācijā, Diseldorfā, tika aizvadītas Čempionu sacīkstes. Nāciju kausu jau piekto gadu pēc kārtas izcīnīja Vācijas izlase, bet par Čempionu čempionu kļuva Sebastjans Ožjē.

Vakar sportisti sacentās Nāciju kausu ieskaitē. Pirmajā pusfinālā savā starpā tikās Skandināvijas izlase un Francija. Ar rezultātu 2:0 pārāki šajā duelī bija skandināvi, kas arī iekļuva finālā. Otrajā pusfināla pārī tikās Lielbritānija un Vācija. Pēc pirmā brauciena vadībā bija Lielbritānija, taču tad divas reizes pēc kārtas uzvarēja Fetels, kurš ļāva mājiniekiem iekļūt finālā.


Foto: raceofchampions.com

Finālā pārliecinošu uzvaru izcīnīja Vācija, jo abi skandināvu braucēji pieļāva kļūdas, tādējādi ļaujot Sebastjanam Fetelam un Mihaelam Šūmaheram piekto gadu pēc kārtas izcīnīt Nāciju kausu.

Šodien katrs dalībnieks jau sacentās individuāli. Pie uzvarām savās grupās tika Endijs Priols, Martins Tomčiks, Mihaels Šūmahers un Toms Kristensens. Pēc tam sekoja ceturtdaļfināli. Diemžēl vienā ceturtdaļfināla pārī savā starpā tikās mājinieku lielākie favorīti - Šūmahers un Fetels. Pārāks šoreiz bija Šūmahers. Pusfinālā savā starpā tikās Ožjē un Tomčiks, bet Šūmaheram pretī stājās Kristensens. Pirmajā pārī ātrākais bija Ožjē, bet otrajā, gandrīz izmantojot fotofinišu, nedaudz veiksmīgāks un ātrāks bija Kristensens.


Foto: raceofchampions.com

Finālā pirmajā braucienā piloti savu meistarību demonstrēja ar ''ROC Car'' automašīnām. Pie pārliecinošas uzvaras tika Ožjē, kurš izvirzījās vadībā 1:0. Otrajā braucienā jau sportisti sacentās ar ''Audi R8 LMS'' spēkratiem. Arī šoreiz ļoti ātrs bija Ožjē, kurš kļuva par 2011.gada Čempionu sacīkstes uzvarētāju. ''Esmu priecīgs. Šīs bija jaukas un jautras brīvdienas. Beigās izdevās arī uzvarēt. Paldies, Vācija,'' pēc finiša teica franču sportists.

Pēdējo sešu gadu uzvarētāji
Gads

Čempionu Čempions Nāciju kausa ieguvēji
2011.   Sebastjans Ožjē Mihaels Šūmahers un Sebastians Fetels
2010.
Filipe Albukerke Mihaels Šūmahers un Sebastians Fetels
2009.
Matiass Ekstroms Mihaels Šūmahers un Sebastians Fetels
2008.
Sebastiens Lēbs Mihaels Šūmahers un Sebastians Fetels
2007.
Matiass Ekstroms Mihaels Šūmahers un Sebastians Fetels
2006.
Matiass Ekstroms Heiki Kovalainens un Markuss Gronholms

Vācija izcīna Nāciju kausu

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png