profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Tanki, mašīnas, karavīri - brāļi Solbergi gatavojas šovam (VIDEO)

Go4speed 25.11.2011 - 14:34 Tanki, mašīnas, karavīri - brāļi Solbergi gatavojas šovam (VIDEO)

Moto GP braucējs Valentīno Rosi. Foto: rallylink.it

Šajā nedēļas nogalē notiks divi interesanti šovi. Norvēģijā brāļi Solbergi rīkos ''Solberg Extreme'' motoršovu, bet Itālijā norisināsies Moncas rallija šovs.

Rallija braucēji Peters un Hennings Solbergi jau trešo gadu rīko ''Solberg Extreme'' motoršovu, kas ir līdzīgs Čempionu sacīkstēm. Arī šajā pasākumā piedalās spēcīgi un populāri sportisti. Minētais pasākums notiek Telenora futbola stadionā, kur ikdienā savas mājas spēles aizvada norvēģu futbola klubs ''Stabaek'', taču uz šo pasākumu šis stadions tiek pārklāts ar asfaltu, kas šo vietu padara par lielisku rotaļlaukumu visiem tiem, kas var radīt troksni un braukt ātri.

Šobrīd zināms, ka bez brāļiem Solbergiem šajās sacensībās brauks rallija braucēji Mads Ostbergs, Eivinds Brinildsens, Anders Grondāls, Andreass Mikelsens, Kriss Mīke un citi. Bez rallija šajās sacensībās vēl varēs redzēt rallijkrosa, drifta, frīstaila un Supermoto paraugdemonstrējumus. ''Šajā pasākumā būs daudz labu lietu, kuras fani varēs izbaudīt,'' saka Hennings Solbergs. ''Mums būs rallija mašīnas, motocikli. Kopā ar Peteru Solbergu rādīsim arī dažādus paraugdemonstrējumus, taču vēl nezinu, ar kādu mašīnu.''

Šīs sacensības sāksies un beigsies sestdien. Ar visiem dalībniekiem var iepazīties Šeit:  

Brāļi Solbergi gatavojas pasākumam


Tikmēr Itālijā norisināsies Moncas rallija šovs, kuram ir liela un bagātīga vēsture. Šajās sacensībās uz starta stāsies ne tikai rallija braucēji, bet arī Moto GP pārstāvji - Sebastjans Lēbs (brauks ar sievu), Dani Sordo, Ārons Burkarts, Valentīno Rosi, Andrea Dovicioso un citi (kopā 24 WRC mašīnas). Šajās sacensībās sportistiem trīs dienās būs jāveic deviņi dažādi posmi (daži ar šķēršļiem). Kopējās distances garums būs 154,7 kilometri. Ar sacensībām un citu nepieciešamo informāciju par šo pasākumu var iepazīties Šeit:

Moncas rallija šova treniņbraucieni:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png