profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lēbs un viņa iespaidīgais algas čeks

Go4speed 20.11.2011 - 16:40 Lēbs un viņa iespaidīgais algas čeks
Foto: citroen-wrc.com

Kā ziņo franču portāls sportune.fr, tad Sebastjana Lēba alga ''Citroen'' vienībā būs apmēram trīs reizes lielāka nekā saņems somu sportists Miko Hirvonens.

Tikai nesen beidzās 2011.gada sezona, bet jau pēc 57 dienām sāksies jaunā. Nākamnedēļ somu rallija braucējs Jari Mati Latvala un igaunis Ots Tanaks uzsāks gatavošanos jaunajai sezonai, startējot Francijas rallijā "Rallye du Var", kurā uz starta izies arī Andis Neikšāns/Pēteris Dzirkals. Tikmēr Lēbs, kurš arī agrāk šajā rallijā bija biežs viesis (2009.gadā, startējot kopā ar sievu, Lēbs šajā rallijā izcīnīja pārliecinošu uzvaru), dosies uz Itāliju, kur sportists piedalīsies Moncas rallija šovā.

''Tajās brīvdienās, kad Francijā notiks rallijs "Rallye du Var", piedalīšos Moncas rallija šovā. Tur braukšu ar ''Citroen DS3 WRC'' automašīnu. Pēc šī šova sāksim gatavoties Montekarlo WRC rallijam, tāpēc mēs aizvadīsim testus,'' saka Lēbs.

Franču portāla sportune.fr rīcībā nonākusi informācija, ka astoņkārtējais WRC rallija čempions, kurš šogad uz diviem gadiem nolēma pagarināt līgumu ar ''Citroen'', divu nākamo sezonu laikā saņemšot 20 miljonus eiro (desmit miljonus sezonā) bez prēmijām un reklāmas līgumiem. Jāatzīmē, ka pirms pāris mēnešiem Lēbs kādā no intervijām (pēc līguma pagarināšanas) teica tādus vārdus: ''''Citroen vienība parādīja to, cik esmu viņiem svarīgs''.

Tikmēr Lēba jaunais komandas biedrs Miko Hirvonens, kuram komandā jau atvēlēta otrā vieta, saņems ''tikai" trīs miljonus, kas ir uz pusi vairāk, nekā viņš šogad, būdams pirmais pilots, saņēma ''Ford'' vienībā. Interesanti, cik daudz Lēbam piedāvāja ''Volkswagen'' komanda (Lēbs beigās atteicās no šī piedāvājuma), kura bija tuvu tam, lai nolīgtu astoņkārtējo pasaules rallija čempionu?

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png