profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Velsā pamatīga cīņa par uzvaru, Hirvonens ārā

Go4speed 11.11.2011 - 21:07 Velsā pamatīga cīņa par uzvaru, Hirvonens ārā
Foto: Scanpix/AFP

Noslēdzošajā WRC šīs sezonas posmā Velsas rallija pēdējā diena sola neprognozējamu cīņu par uzvaru. Francūzis Sebastians Lēbs vairs tikai par vienu sekundi ir priekšā somam Jari Mati Latvalam, kas pēdējā ātrumposmā atguva iepriekš zaudēto.

Turpretī cits soms, Miko Hirvonens, savu sapni par pasaules čempiona titulu izsapņoja septītajā dopā, kad sasita savas mašīnas radiatoru un bija spiests izstāties. Lēbs mājas lapai wrc.com atzīst, ka tagad situācija ir pateicīga, jo Hirvonena izstāšanās nodrošina kārtējo čempiona titulu, tomēr cīņa par uzvaru Velsas rallijā ar Latvalu būs neprognozējama.

Pats Latvala skaidro, ka rīta dopos nebija juties komfortabli un ērti, tomēr pēcpusdienā viss mainījies un sajūtas kļuvušas aizvien labākas, līdz ar to arī šāds rezultāts.

Trešajā vietā kopvērtējumā Mads Ostbergs, kas gan līderim zaudē jau vairāk nekā vienu minūti. Turpretī jāizceļ igaunis Ots Tanaks, kas ar jaunas paaudzes WRC automašīnu savā pirmajā startā ar šo auto kopvērtējumā augstajā sestajā vietā.

Lietus, migla un dubļainie apstākļi ir radījuši neprognozējamas situācijas braucējiem visas dienas garumā, līdz ar to dažādas problēmas skāra vairākas ekipāžas. Daniels Sordo ieslīdzēja grāvī piektajā ātrumposmā. Tāpat no ceļa noskrēja Peters Van Merksteins, bet Metjū Vilsons kļūdoties zaudēja divas pozīcijas un noslīdēja no septītās uz devīto vietu.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png