profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Tanaks testē "Ford Fiesta RS WRC" (VIDEO)

Go4speed 04.11.2011 - 12:03 Tanaks testē "Ford Fiesta RS WRC" (VIDEO)
Foto: https://www.dmacktyres.com

Igauņu rallija pilots Ots Tanaks šīs sezonas pēdējā WRC posmā debitēs pie WRC automašīnas stūres. 3. novembrī ātrākais šī brīža igauņu braucējs Anglijā aizvadīja testus ar „Ford Fiesta RS WRC" automašīnu.

Portāls jau vēstīja, ka sezonas pēdējās WRC posmā, kurš notiks Velsā, SWRC braucēji Tanaks un Martins Prokops spēkus izmēģinās ar jaunākās paaudzes "Ford Fiesta RS WRC" automašīnām. Lai arī abi piloti pirms tam jau ir braukuši ar WRC mašīnu, WRC posmā tā abiem būs debija.

Lai labāk sagatavotos sarežģītajam Velsas rallijam un kaut nedaudz aprastu ar WRC automašīnu, vakar „Ford" savā teritorijā Kambrijā, Greistokas mežos, aizvadīja nelielus testus, kuros piedalījās Tanaks. Viņš ne tikai izmēģināja „Ford Fiesta RS WRC" automašīnu, bet arī jaunās ķīniešu DMACK riepas, kas pēdējā posmā debitēs WRC rallijā. Jāatzīmē, ka Tanaks būs vienīgais, kurš brauks ar šīm riepām, jo visi pārējie braucēji izmantos „Michelin".

„Domāju, ka pirmie testi bija samērā labi," iesāk Ots Tanaks. „Šie man bija pirmie testi uz grants seguma ar „Ford Fiesta RS WRC" automašīnu. Man šajos testos daudz kas bija jauns - mašīna, riepas, komanda, taču ar katru braucienu gāja aizvien labāk un labāk. Velsā mans primārais uzdevums būs sasniegt finišu un gūt pieredzi, tāpēc darīšu visu to labāko."

„Velsas rallijam esam sagatavojuši mīkstā sastāva riepas, kas paredzētas dubļainiem un slapjiem laika apstākļiem Velsas mežos. Esam aizvadījuši daudz testus. Arī pēc šiem testiem Tanaks ar jaunajām riepām ir apmierināts. Šī bija pirmā reize, kad DMACK riepas tika izmēģinātas kombinācijā ar WRC mašīnu. Pabeigt gadu ar vienu no aizraujošākajiem jaunajiem braucējiem sastāvā - tas mums ir liels sasniegums. Ceru, ka Tanaks un „Ford Fiesta" ļaus mums nodemonstrēt mūsu sniegumu un potenciālu," saka DMACK riepu motorsporta direktors Diks Kormaks.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png