profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Tā diena ir klāt - „VW” aizvada pirmos testus (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 04.11.2011 - 09:15 Tā diena ir klāt - „VW” aizvada pirmos testus (VIDEO)
Foto: wrc.com

Tuvāk debijai WRC rallijā soli spērusi „VW", kas 2. novembrī aizvadījusi pirmos testus ar „Polo R WRC" automašīnu. Šajos testos piedalījās Karloss Sainss un Ulrihs Hakenbergs.

Divkārtējais WRC rallija čempions Sainss un „VW" valdes loceklis tehnoloģiju jomā Hakenbergs Vācijā vīnogu audzētavu ceļos (tur katru gadu tiek aizvadīts Vācijas WRC posms) kopā nobrauca apmēram 100 kilometrus. Šajā 2,8 kilometrus garajā asfalta ātrumposmā nekādas problēmas „VW" netika konstatētas.

„Pirmie testi ar „VW Polo R WRC" automašīnu bija īpašs notikums, kas ir jauns un nozīmīgs pavērsiens mūsu gatavošanās ciklam WRC," saka Hakenbergs. „Mēs ejam pēc plāna, tāpēc tagad laiks sākt testus. WRC rallijā ir pats augstākais punkts, tāpēc komandai un braucējiem tas ir milzīgs izaicinājums. Mēs pieņemam šo izaicinājumu, tāpēc šajā sagatavošanās ciklā darīsim visu to labāko pirms mūsu gaidāmās debijas."
 


Sainss, kurš ar „VW" ir uzvarējis Dakāras rallijā, atzina, ka ļoti izbaudīja šos testus. „Man ļoti patīk iesaistīties izgatavošanā un jaunās „VW Polo R WRC" automašīnas testēšanā. Man bija liels gods ar šo mašīnu nobraukt pirmos kilometrus. Lai arī mašīna savā attīstības stadijā ir tikai pašā sākumā, ar to bija patīkami braukt."

Tikmēr „VW" motorsporta direktors Kris Nīsens atzina, ka nākamajos mēnešos komandai gaidāms smags darbs - būs jātestē gan dzinēji, gan ātrumkārbas, gan arī piekare. „Nākamgad mūs sagaida ļoti piesātināta testu programma, jo brauksim gan uz asfalta, gan pa granti, gan pa sniegu, gan arī pa dubļiem, lai tādējādi 2013.gada sezonai varētu sagatavoties pēc iespējas labāk."

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png