profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lēbs izveido „Sebastien Loeb Racing” komandu

Go4speed 01.11.2011 - 07:53 Lēbs izveido „Sebastien Loeb Racing” komandu
Foto: www.bbc.co.uk

Franču rallija braucējs Sebastjans Lēbs izveidojis savu autosacīkšu komandu - „Sebastien Loeb Racing", ar kuru vismaz sākumā plāno piedalīties Le Mans un Francijas „Porsche" kausa sacensībās.

Kamēr daudzi rallija braucēji gatavojas sezonas pēdējam posmam, kurš notiks Velsā, Lēbs ar domubiedru un labu draugu Dominiku Haincu nolēmuši izveidot „Sebastien Loeb Racing" komandu. Lēbs jau agrāk izteicies, ka pēc rallija karjeras viņš labprāt piedalītos autosacīkstēs slēgtā tipa trasēs. Līdz šim Lēbs jau divas reizes izmēģinājis spēkus Le Mans 24 stundu sacensībās, kā arī citās mazākās sacensībās.

Lēbs kopā ar Haincu paziņojuši, ka komandā startēs divas mašīnas Francijas „Porsche Matmut Carrera" kausā, bet viens spēkrats būs redzams Le Mans sacīkstēs FLM klasē.

„Man ir pieredze slēgtās asfalta trasēs dažādās disciplīnās, kā arī man patīk atmosfēra, kas valda šajās sacensībās," saka Lēbs. „Rallijs aizņem lielāko daļu no manas karjeras. Tas ir tas, kas man patīk un kāpēc esmu sportā. Taču nākamajos gados, kad man būs vairāk brīva laika, gribu atklāt jaunus piedzīvojumus, izaicinājumus."

„Lēbs jutās gatavs. Pēc diviem gadiem rallijā viņam būs iespēja būt iesaistītam komandā, kura jau būs pārdzīvojusi „bērnu slimības". Šī nav ideja, kura radās vakar. Mēs par to runājām jau ilgi, taču tikai tagad nolēmām to īstenot dzīvē," saka Haincs.

Tiek ziņots, ka „Sebastien Loeb Racing" plāno Le Mans 24 stundu sacensībās piedalīties 2014.gadā, bet Francijas „Porsche" kausa sacensībās jau nākamgad. „Mēs gribam izveidot nopietnu un profesionālu komandu, kura pastāvēs ilgus gadus. Man tie būs jauni izaicinājumi, jaunas iespējas, kas noteikti man ļaus palikt autosportā," noslēdz Lēbs, kurš atzīst, ka komanda plāno arī piedalīties „Peugeot RCZ" kausā, kā arī, iespējams, citās „Porsche" kausa sacensībās.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png