profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lēba kalendārā vēl šogad sacensības ar „Ferrari” un ar kartingiem

Mārtiņš Jankovskis 17.10.2011 - 17:26 Lēba kalendārā vēl šogad sacensības ar „Ferrari” un ar kartingiem
Foto: best-of-rallylive.com

Pēc Spānijas WRC rallija franču pilots Sebastians Lēbs savus spēkus izmēģinās „GT Tour" sacensībās, kur viņa rīcībā būs „Ferrari 458 Italia" spēkrats, bet decembrī sportists piedalīsies kartinga sacensībās.

Lēbs bez autosporta nevar dzīvot. Pilots jau agrāk atzinis, ka autosports ir viņa lielākā kaislība, tāpēc ik pa laikam sportists redzams ne tikai pie rallija automašīnas stūres, bet arī braucot citos seriālos. Kļuvis zināms, ka pēc Spānijas rallija sportists dosies uz Francijas dienvidiem, lai tur piedalītos Francijas „GT Tour" sacensībās. Šajā posmā Lēba rīcībā būs „Ferrari 458 Italia" spēkrats.

„Tas būs interesanti," best-of-rallylive.com mājas lapai saka Lēbs, kurš vēl nezina, kurš būs viņa komandas biedrs. „Esmu jau iepriekš braucis GT sacensībās, taču šoreiz man būs laba iespēja cīnīties par labu rezultātu. Tas arī būs mans mērķis. Zinu to trasi, tāpēc ceru, ka izdosies cīnīties par pirmo trijnieku."

Lēbam pretī stāsies sportisti, kuru rīcībā arī būs spēcīgas un ātras automašīnas, kā, piemēram, „Porsche GT3-R", „Mercedes SLS", „Audi R8 LMS", „Ferrari F458", „Aston Martin DBRS9" un „Lamborghini Gallard".

Foto: best-of-rallylive.com

Tāpat zināms, ka Lēbs kopā ar komandas biedru Sebastjanu Ožjē 10. - 11. decembrī piedalīsies ERDF Master kartingu sacensībās Francijā. Abu braucēju rīcībā būs elektriskie „Sodikart" kartingi. Pretim abiem franču braucējiem stāsies spēcīgi sportisti, kuru vidū būs gan braucēji ar rallija, gan F1 pieredzi.

Šobrīd, kad līdz WRC rallija sezonas beigām atlikuši divi posmi, Lēbs ar Miko Hirvonenu dala pirmo vietu, bet par trīs punktiem mazāk ir Ožjē. Konstruktoru kausā pirmie ir „Citroen", kuri ir tuvu tam, lai izcīnītu kārtējo kausu ražotāju ieskaitē.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png