profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Hamiltons pārtrauc Fetela kvalifikācijas uzvaru sēriju

Go4speed 15.10.2011 - 10:03 Hamiltons pārtrauc Fetela kvalifikācijas uzvaru sēriju
Foto: Scanpix/AP

Formula 1 Korejas lielās balvas izcīņas kvalifikācijā pirmo reizi šosezon pirmo starta vietu izcīnīja „Mclaren" pilots Luiss Hamiltons, kas spēja apsteigt divkārtējo pasaules čempionu Sebastianu Fetelu ar „Red Bull", kam šoreiz otrā vieta.

Jau iepriekšējā posmā „Mclaren" parādīja, ka ir spējīgi pirmo reizi sezonā no pole position  nobīdīt „Red Bull" braucējus, tomēr dažādu apstākļu dēļ tas neizdevās. Korejā savas spējas izdevās apliecināt, jo arī otrs „Mclaren" pilots Džensons Batons bija ātrs un sacīkstes uzsāks no trešās vietas, kamēr Fetela komandas biedrs Marks Vēbers ceturtajā vietā, kaut arī pēdējo ātro apli trešajā kvalifikācijas kārtā nemaz neveica un iebrauca boksos.

Tikmēr nākamās starta vietas ieņēma „Ferrari" braucēji, no kuriem ātrākais bija Felipe Masa, kas jau otro posmu pēc kārtas spēja apsteigt komandas biedru Fernando Alonso, kas startēs sestais. Septītajā vietā Niko Rosbergs („Mercedes"), kas atkal atgriezies pirmajā desmitniekā pēc neveiksmes iepriekšējā posmā. Tāpat pirmajā starta desmitniekā atgriezies krievs Vitālijs Petrovs („Renault"), kā arī abi „Proce India" braucēji Pols di Resta un Adrians Zutils, kas pēdējā kvalifikācijas kārtā ātros apļus nemaz neveica.

Pēc finiša kvalifikācijas uzvarētājs Luiss Hamiltons nemaz nebija tik sajūsmināts, kā to varēja sagaidīt, jo beidzot izdevies pārtraukt „Red Bull" kvalifikācijas dominanci. Hamiltons, protams, žurnālistiem apgalvo, ka ir priecīgs, tomēr visas emocijas atstāj uz sacensībām, kas notiks jau svētdien no rīta.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png