profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Fetels negaida, ka Batonu kāds nogrūdīs pa trepēm

Go4speed 06.10.2011 - 15:11 Fetels negaida, ka Batonu kāds nogrūdīs pa trepēm
Foto: Scanpix/AP

Ja Sebastians Fetels šajā nedēļas nogalē, Japānas GP izcīnīs vismaz vienu punktu, viņš jau sev būs nodrošinājis pasaules čempiona titulu. Viņam gan vēl var patraucēt brits Džensons Batons no „McLaren" komandas, kurš arī ir potenciālais kandidāts uz pasaules čempiona titulu. Protams, viņam tad ir jāuzvar šīs sacensības, bet Fetels tādā gadījumā nedrīkst tikt pie punktiem, vēsta portāls „Autosport.com".

Pats Fetels gan uzsver, ka pagaidām vēl neuzskata sevi par divkārtējo pasaules čempionu. Viņš vēl pagaidām atsakās pieņemt šo titulu, lai gan daudzi, kas seko F1 notikumiem, apgalvo, ka čempiona kausu viņš būs nodrošinājis sev jau šajā nedēļas nogalē.

„Šobrīd es necenšos domāt par čempionātu. Es gribu koncentrēties šīm sacīkstēm un drīz vien mēs uzzināsim, vai esam labā pozīcijā, vai nē. Protams, ir nedaudz citādāka situācija nekā pagājušajā gadā. Šogad mums ir spēcīgākas pozīcijas, bet pat tad, ja esam ļoti tuvu [čempiona titulam], mums ir jābūt uzmanīgiem. Vienalga, vai ir desmit vai viens punkts, mums tāpat ir jāiet un jādara," saka Fetels.

Viņš arī saprot, ka daudzi domā - viss jau ir galā. „Pat ja tas ir tikai viens punkts un pat ja cilvēki gribētu dzirdēt ko vēl, mums ir jānodrošina, ka mēs to dabūjam, piebilst pilots."

„Ja kāds vēlas man izdarīt pakalpojumu un nogrūst Džensonu pa kāpnēm, domājot, ka tas palīdzēs, tas nav īstais domāšanas veids. Mums ir laba pozīcija, trase ir īpaša, ļoti izaicinoša," turpina Fetels.

Šajā sezonā vēl atlikušas piecas sacīkstes un 24 gadus vecais Fetels ir tuvu tam, lai kļūtu par jaunāko divkārtējo pasaules čempionu F1.  

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png