profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ožjē „Citroen” nomainīs pret „Ford”?

Go4speed 04.10.2011 - 14:31 Ožjē „Citroen” nomainīs pret „Ford”?

Foto: Scanpix/AFP

Pēdējā laikā parādās jaunas runas par to, ka WRC komandas „Citroen” pilots Sebastjans Ožjē meklē sev jaunu komandu un kā viena no versijām izskan par viņa pāriešanu sīvāko konkurentu nometnē – uz „Ford” komandu.

Vēl pagājušajā vasarā „Ford” vadība esot piedāvājusi Ožjē parakstīt līgumu. Savukārt pirms divām nedēļām parādījās ziņas, ka francūzis it kā esot jau sācis apspriest līgumu ar britu komandu, lai gan oficiālā informācija nekur neparādījās, vēsta portāls „Almrally.ru”.

Bet pēc Francijā aizvadītā WRC posma somu telekanāls MTV3, atsaucoties uz pārbaudītu informācijas avotu, pavēstīja, ka franču pilots jau ir noslēdzis līgumu ar „Ford”.

Kā apgalvojis avots, līgums paredz, ka Ožjē „Ford” komandā brauks no nākamās sezonas un stāsies soma Miko Hirvonena vietā, ar kura sniegumu komanda neesot īsti apmierināta. Tāpat šis avots apgalvojis, ka līgums ar Ožjē noslēgts uz trim gadiem.

Tikmēr Ožjē pats šīs ziņas pilnībā noliedz, apgalvojot, ka viņam nav ne jausmas, no kurienes šāda informācija nākusi.

„Es pat to komentēt negrasos. Es joprojām strādāju ar „Citroen” un esmu ar visu apmierināts. Vairāk man nav ko teikt,” tā Ožjē.

Tomēr, neskatoties uz līgumu ar „Citroen”, Ožjē komandu varētu pamest jau šīs sezonas beigās, raksta portāls. Un šāda iespējamība esot diezgan liela, jo ar komandas pirmo pilotu Sebastjanu Lēbu noslēgtais līgums garantē elzasietim neierobežotu līdera statusu komandā.

Taču, kā viss ir patiesībā, to, visticamāk, tikai varēs uzzināt WRC sezonas noslēgumā.

 

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png