profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Raikonens viesojas „Williams” komandas mītnē, baumo par viņa atgriešanos F1

Go4speed 20.09.2011 - 11:26 Raikonens viesojas „Williams” komandas mītnē, baumo par viņa atgriešanos F1
Foto: Scanpix/Reuters

Savu deviņu sezonu laikā F1 čempions Kimi Raikonens braucis vien trīs komandās – debijas sezona „Sauber”, kurai sekoja pieci gadi „McLaren” un vēl trīs „Ferrari” gadi. Tomēr divu gadu pauzes laikā baumas viņu saistījušas ar teju divreiz vairāk komandām, kurās Kimi varētu atgriezties pirmajā formulā.

Tādas bijušas „Renault”, „Red Bull”, „Toyota”, „Mercedes” un pēdējas runas ir par „Williams”. Tāpat Raikonenam tiek paredzētas iespējas gan kā „Pirelli” testa pilotam, gan arī WRC, Nascar un Lemānas braucējam. Tādējādi somu pilotu šobrīd var uzskatīt par universālāko un pieprasītāko profesionālo braucēju pasaulē.

Jaunākās baumas klīst par Raikonena pievienošanos „Williams”, kuri šobrīd ir tālu no savām aizgājušo gadu slavas virsotnēm. Šādas runas paklīdusās, jo Kimi nesen manīts britu komandas galvenajā mītnē. Tas, protams, nenozīmē, ka Raikonens nākamgad brauks „Williams”, tomēr bez iemesla viņš nebūtu braucis uz agrāko čempionu ražotni.

Nav liels noslēpums, ka „Williams”, kas F1 izcīnījis septiņus braucēju čempiona titulus, deviņus komandas titulus un 113 sacīkšu uzvaras, nav apmierināti ar esošo situāciju. Lai nokļūtu atpakaļ spicē, „Williams” noslēdzis jaunu līgumu par konkurētspējīgo „Renault” dzinēju piegādi, tāpat arī īpašnieki plāno piesaistīt jaunus darbiniekus un ieguldīt līdzekļus komandas attīstībā. Un viens no veiksmes faktoriem varētu būt arī spēcīga pilota, piemēram, čempiona Kimi Raikonena piesaiste.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png