profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Bloks: šajā Gymkhana video vērojama viena no bīstamākajām braukšanām (video)

Go4speed 18.08.2011 - 13:23 Bloks: šajā Gymkhana video vērojama viena no bīstamākajām braukšanām (video)
Foto:Monsterworldrallyteam.com


16. augustā dienas gaismu ieraudzīja pasaules rallija čempionāta (WRC) dalībnieka Kena Bloka ceturtais Gymkhana video.

 

Kas tad īsti ir Gymkhana? Gymkhana latviski tulkojot ir autoslaloms, kas ir autosporta veids, kurš notiek slēgtās trasēs jeb speciāli ierīkotos laukumos. Parasti šajā disciplīnā dalībniekiem iepriekš noteiktā trasē jāpierāda sava meistarība, dažādos veidos izbraucot uz trases noliktus šķēršļus un figūras. Parasti Gymkhana trasēs tiek izmantotas tādas figūras kā čūska, apgriešanās pa 180 un 360 grādiem, kā arī izbraukšana caur vārtiem un tā saucamā iebraukšana garāža. Šobrīd viennozīmīgi var atzīt, ka pasaulē labākais Gymkhana izpildītājs ir amerikānis Kens Bloks, kurš pirms pāris dienām izlaida jau savu ceturto „Gymkhana” video.

 

Šis video tika filmēts vairāk nekā piecas dienas Holivudā, Amerikāņu kino kompānijā pie pazīstamā Bena Konrāda un viņa producentu kompānijas „Logan”. Šos visus trikus Bloks izpildīja ar savu 600 Zs jaudīgo „Ford Fiesta Hybrid Function Hoon” automašīnu.

 

„Ar katru „Gymkhana” video mēs palielinām latiņu, jo katrs video paliek arvien grūtāks un mums ir grūtāk pārspēt sevi,” saka 43 gadus vecais Kens Bloks. „Šajā video nolēmām sadarboties ar amerikāņu kino kompāniju. Video sižetos tika attēloti reālās dzīves šķēršļi, kā arī bija iekļautas ārkārtīgi daudzveidīgas dekorāciju kolekcijas. Viennozīmīgi varu teikt, ka šī filma ir pati smieklīgākā un amizantākā, ko esam filmējuši, taču tajā pašā laikā šajā video bija vērojama viena no grūtākajām un bīstamākajām braukšanām, kādā esmu braucis šo četru filmu laikā.”

 

Šobrīd šo video noskatījušies vairāk par miljonu, taču pēc pāris dienām šis skaitlis būs daudz, daudz lielāks. Piemēram, trešo „Gymkhana” video kopā noskatījās 34 miljoni skatītāju. Jāatzīmē, kamēr visi priecājās par šo video, tikmēr Bloks šobrīd gatavojas savam kārtējam WRC posmam, kurš jau šajā nedēļas nogalē notiks Vācijā. Kā Blokam veiksies tur, redzēs jau svētdien.

 

 

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png