profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

„Ford” komanda pirms Vācijas rallija aizvada testus (video)

Go4speed 18.08.2011 - 13:17 „Ford” komanda pirms Vācijas rallija aizvada testus (video)
Foto: Scanpix/AFP



Strauji tuvojas nākamais WRC posms, kurš šoreiz norisināsies Vācijā. Šī būs pirmā reize, kad darbībā uz asfalta seguma varēs redzēt jaunās paaudzes WRC automašīnas.

 

Līdz šim aizvadīti astoņi posmi – septiņi grants un viens ziemas. Tagad kārta pirmajam asfalta posmam. Līdz šim šajā posmā pēdējās septiņas reizes uzvarējis neviens cits kā Sebastians Lēbs, kurš arī pirms šī posma ir favorīts Nr.1.

 

„Zinu, ka visi no mums šajā rallijā gaida uzvaru arī šogad,” portālam crash.net atklāj Sebastians Lēbs. „Mēs nekad neesam pārspēti šajos ceļos, taču zinu, ka vienu dienu šī sērija pārtrūks. Šogad mūs sagaida jauni apstākļi – jaunas mašīnas. Pēc aizvadītajiem testiem varu atzīt, ka „Citroën DS3” bija ļoti ātrs. Visas trīs rallija dienas būs pilnīgi savādākas, tāpēc svarīgi, lai būtu precīza stenogramma. Zinu, ka konkurenti arī daudz pastrādājuši, taču, neskatoties uz visu to, jūtos pārliecināts pār savām spējām. Man patīk šis rallijs, jo tieši šeit izcīnīju savu pirmo WRC rallija uzvaru.”

 

„Šis nav parasts rallijs, jo katrs posms šeit ir savādāks,” saka Lēba komandas biedrs Sebastians Ožjē. „Pagājušajā gadā man izdevās kāpt uz goda pjedestāla, taču līderiem mēs netikām līdzi. Šogad esam apņēmušies parādīt, ka esam uzlabojuši savu sniegumu. Testos mašīna bija laba, taču testi un sacensības ir divas dažādas lietas. Šis nebūs viegls rallijs, tāpēc, lai vēl saglabātu cerības uz čempiontitulu, mums jāpārspēj Lēbs.”

 

 

Savam 100. rallijam „Ford” komandas sastāvā gatavojas Miko Hirvonens. „Uz šo ralliju ar „Fiesta RS WRC” automašīnu saistām lielas cerības. Testos secinājām, ka mašīna pa šādu segumu iet labi, tāpēc ceram, ka izdosies sasniegt labu rezultātu. Šī rallija svarīgākā lieta – laika apstākļi, kuri viena posma laikā var mainīties vairakkārt. „Michelin” riepas sausos laika apstākļos ir lieliskas, bet, ja līst, tad ceļi ir ārkārtīgi slideni. Riepām tad ir grūti, taču šādi apstākļi būs vienādi visiem sportistiem.”

 

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png