profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pamela Andersone atgriežas autosportā ar ambicioziem plāniem

Artūrs Virbulis 13.08.2013 - 19:20 Pamela Andersone atgriežas autosportā ar ambicioziem plāniem
Pamela Andersone. Publicitātes foto.

Pirms vairāk nekā gada ziņojām par to, ka Baywatch un Playboy zvaigzne Pamela Andersone iesaistījusies autosportā, aizlienējot savu vārdu kādai sacīkšu komandai. Šī sadarbība beidzās neiesākoties, tomēr tagad klāt ir mēģinājums numur divi - ar izbijušu F1 zvaigzni un Ferrari automobiļiem.

Pagājušajā mēģinājumā austrietis Markuss Fukss bija iesaistījies kā pilots un komanda saucās „Downforce 1 by Pamela Anderson", tomēr šoreiz viņš ir uzņēmies komandas vadītāja lomu un šoreiz apjomīgo krūšu īpašnieces vārdu izmantos „Racealliance by Pamela Anderson" popularizēšanā.

Par to, ka šoreiz viss varētu izdoties, liecina kaut vai piesaistīto braucēju vārdi - bijušais F1 pilots, itālis Vitantonio Liuci un austrietis Matiass Lauda, kurš ir F1 leģendas un esošā „Mercedes" F1 komandas konsultanta Niki Laudas dēls. Viņi abi ņems dalību atlikušajos trīs FIA GT seriāla posmos, dalot Ferrari 458 Italia spēkratu. Pirmās sacensības jaunajai komandai jau šajā nedēļas nogalē Slovākijā.


Racealliance by Pamela Anderson sacīkšu Ferrari 458 Italia. Publicitātes foto.

Pamelai Andersonei un Markusam Fuksam šoreiz esot patiešām ambiciozi plāni, kuru starpā ir mērķis tuvākā vai tālākā nākotnē piedalīties Nascar seriālā ASV. Kāds „Racealliance by Pamela Anderson" komandas pārstāvis izteicies, ka „mēs vēlamies „Racealliance" padarīt par atpazīstamu nosaukumu un esam izvēlējušies labākos iespējamos braucējus".

Turpinot viņš skaidro, ka „nākamgad plāns ir aizvadīt pilnu FIA GT seriāla sezonu, tāpat arī piedalīties Nirburgringas 24 stundu sacensībās. Un tad jau tālāk lūkoties NASCAR virzienā". Vai šie ambiciozie plāni Andersones atbalstītājai komandai izdosies, redzēsim nākamgad, tomēr jāatzīst, ka šādu pasaules zvaigžņu piesaistīšanu autosportam nāk tikai par labu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png