profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Hyundai rallija komanda aizvada pirmos grants testus (FOTO)

Go4speed 10.08.2013 - 10:31 Hyundai rallija komanda aizvada pirmos grants testus (FOTO)
Foto: Hyundai komandas preses dienests

Pirmos nopietnos grants testus, gatavojoties jaunajai pasaules rallija (WRC) čempionāta sezonai, aizvadījusi Hyundai rūpnīcas komanda. Līdz jaunās sezonas startam atlikuši vairs tikai seši mēneši, tāpēc komandai šajā laikā vēl jāpaveic ļoti daudz darba.

Pirms neilga laika komanda devās uz Francijas dienvidiem, kur ar jauno i20 WRC automašīnu tika aizvadīti vairāku dienu testi. Testos piedalījās visi trīs komandas testu piloti - Juha Haninens, Kriss Atkinsons un Braiens Bufjērs.


Foto: Hyundai komandas preses dienests

Komandas vadītājs Mihels Nandāns atzina, ka testos nopietnu problēmu neesot bijis. "Mums īsā laika periodā vēl ir daudz darāmā, taču mēs strādājam kā vienota komanda. Ar šiem grants testiem esam spēruši lielu soli uz priekšu, taču atlikušajos mēnešos līdz pirmajam posmam Montekarlo mums vēl ir daudz darāmā,'' saka Nandāns


Foto: Hyundai komandas preses dienests 

''Šobrīd esam izpildījuši katru mērķi, uzdevumu, tāpēc esmu priecīgs par visas komandas pūlēm. Uz turpinājumu varu skatīties ar optimismu. Mums bija svarīgi iegūt datus par mašīnas uzvedību gan smagos, gan ātros un plūstošos grants ceļos. Testos izmēģinājām automašīnu dažādos apstākļos, tāpēc tagad varam apstrādāt iegūto informāciju un analizēt problēmas," informē komandas preses dienests.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png