profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Somam iespaidīga avārija, krievu pilots ieskrien malkas grēdā (VIDEO)

Go4speed 07.08.2013 - 06:27 Somam iespaidīga avārija, krievu pilots ieskrien malkas grēdā (VIDEO)
Somu ekipāža piedzīvo avāriju. Foto: Mārtiņš Jankovskis, Go4speed

Par laimi, šogad Somijas WRC rallijā smagu avāriju nebija, lai arī ceļi šajā rallijā bija ļoti ātri un viltīgi. Par pirmo lielāko neveiksminieku noteikti jāmin mājinieks un viens no šī rallija galvenajiem favorītiem Jari Mati Latvala, kurš rallija otrajā posmā kādā līkumā sasita mašīnas riteni un zaudēja ļoti daudz laika.

Latvalas kļūda:


No vadošajiem braucējiem iespaidīgu avāriju piedzīvoja Kriss Mīke, kurš, tobrīd būdams augstajā piektajā vietā, rallija izskaņā leģendārajā Ouninpohjas ātrumposmā piedzīvoja avāriju un izstājās no rallija.

Mīkes avārija:


Kārtējo reizi avāriju piedzīvoja krievu pilots Jevgēņijs Novikovs, kurš it kā samērā vieglā vietā pēc tramplīna nenovaldīja savu auto un ieskrēja baļķu grēdā. Lai arī sportists spēja turpināt ralliju, augstāk par sesto vietu pakāpties viņam neizdevās.

Novikova avārija:


Jāatzīmē, ka pēc avārijas vēlāk Novikova mašīnai atvērās motora pārsegs, tāpēc Novikovam bija apgrūtināta redzamība un braukšana. To izmantoja Kriss Mīke, kurš noķēra Novikovu.

Mīke un Novikovs tramplīnā lec gandrīz vienlaicīgi:


Diemžēl vēl vienam sportistam Ouninpohjas posms beidzās ar iespaidīgu avāriju. Par laimi, paši sportisti avārijā necieta. Kā pēc šīs avārijas atzina minētā ekipāža, tad šoreiz līkumā tika iebraukts nedaudz par ātru.

Renault Clio R3 piedzīvo avāriju:


Šajā pašā līkumā par mata tiesu no avārijas izvairījās mājinieks Esapeka Lapi, kurš lielā ātrumā sagriezās, taču spēja turpināt ralliju.

Lapi gandrīz avarē:


Arī bijušais F1 pilots Roberts Kubica nenovaldīja savu auto un kādā no rallija posmiem pamanījās izlidot no trases. Neskaitot pāris nosistus kociņus un krūmus, Kubica spēja turpināt ralliju.

Kubica notriec kokus:


Arī šim somu sportistam rallijs beidzās augšpēdus.

Subaru avarē:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png