profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ostbergs: Man jāpārstartējas un jāaizmirst viss, kas noticis (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 30.07.2013 - 22:24 Ostbergs: Man jāpārstartējas un jāaizmirst viss, kas noticis (VIDEO)
Mads Ostbergs (pa labi). Foto: Qatar M-Sport World Rally Team

Pēc gaužām neveiksmīgā pasaules rallija čempionāta (WRC) sezonas sākuma norvēģis Mads Ostbergs gatavs pāršķirt jaunu lapu un sākt visu no sākuma. Šobrīd, kad WRC aizvadīti septiņi posmi, Ostbergs ar 50 punktiem kopvērtējumā ieņem tikai septīto vietu, no līdera Sebastjana Ožjē atpaliekot 104 punktus!


Foto: Qatar M-Sport World Rally Team

Līdzšinējos rallijos Ostbergs saskāries ar virkni dažādām problēmām - pašu kļūdas, tehniski defekti un veiksmes trūkums. ''Sezonas pirmā puse bija neveiksmīga. Katru reizi, kā kaut kas atgadījās, tā notika vissliktākais variants. Protams, tādas lietas rallijā notiek, bet parasti, trāpot pa akmeni, deviņās reizēs no desmit tu izdzīvo. Mūsu gadījumā desmit reizēs no desmit mums sanāca sliktākais iznākums," saka Mads Ostbergs.

''Pozitīvā lieta ir tāda, ka mēs bijām ātri vairākos rallijos. Visas sliktās lietas ar mums notika tad, kad mēs nebraucām uz maksimumu. Jāsaka, ka sezonas pirmajā pusē mums pietrūka veiksmes. Zinu, kad šīs neveiksmes beigsies, rezultāti būs labāki. Sezonas otro daļu centīšos sākt kā jaunu sezonu. Man ir jāpārstartējas un jāaizmirst viss, kas noticis. Jādara viss pareizi. Jācer, ka mums būs laba mašīna un labs temps. Tas ir viss, uz ko varu cerēt,'' turpina Ostbergs.


Foto: Qatar M-Sport World Rally Team

Līdz šim norvēģis Somijas rallijā startējis jau septiņas reizes. Pēdējo gadu rezultāti apliecina, ka ar katru gadu Ostbergs šajos ceļos jūtas aizvien labāk. "Man patīk Somijas rallijs. Arī iepriekšējos gados mēs šeit bijām ātri, taču toreiz mēs uz šo ralliju atbraucām ar maz nobrauktiem kilometriem testos, kā arī bez perfektiem regulējumiem. Tad mēs pusi no rallija meklējām pareizos regulējumus, tādējādi zaudējot daudz laika. Šogad, kad esam veikuši vairākus testus, domāju, ka būsim ātri jau no paša sākuma," nobeidz Ostbergs.

Ostbergs testos:


WRC kopvērtējums:
1. S.Ožjē VW Polo R WRC 154
2. J.M.Latvala  VW Polo R WRC 90
3. T.Noivils Ford Fiesta RS WRC  70
4. S.Lēbs Citroen DS3 WRC 68
5. M.Hirvonens  Citroen DS3 WRC 61
6. D.Sordo Citroen DS3 WRC 59
7. M.Ostbergs Ford Fiesta RS WRC  50
8. M.Prokops Ford Fiesta RS WRC  37

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png