profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Citroen šefa un Lēba saruna bija īsa

Mārtiņš Jankovskis 27.06.2013 - 21:41 Citroen šefa un Lēba saruna bija īsa
Sebastjans Lēbs, Īvs Meitons un Lēba stūrmanis Daniels Elena. Foto: Citroen Racing

Šobrīd pasaules rallija čempionātā (WRC) dominē viens sportists - Sebastjans Ožjē, kurš ar VW komandu septiņos rallijos izcīnījis četras uzvaras. Protams, tas konkurentiem liek aizdomāties par to, ko un kā darīt tālāk.

Citroen vadītājs Īvs Meitons pirms nākamā WRC posma, kas notiks Somijā, plāno parunāt ar Sebastjanu Lēbu, kura rallija programmā šogad atlicis vairs tikai viens posms, kas notiks Francijā. Atgādināsim, ka šogad Lēbs WRC rallijā nolēma piedalīties tikai četros posmos, no kuriem trīs jau ir aizvadīti. "Neesmu vēl ar Lēbu runājis, taču tagad, kad sezona ir pusē, parunāšu ar viņu atkal. Varbūt viņam būs motivācija nobraukt vēl vienu vai divus rallijus šogad,'' saka Īvs Meitons.


Sebastjans Lēbs pagājušā gada Somijas WRC rallijā. Timo Anis, ewrc.cz

''Protams, šobrīd, it sevišķi pēc Sardīnijas WRC posma, mēs neesam apmierināti. Mums neveicas, jo daudzās situācijās, kad mēs varam izcīnīt punktus, mēs to nedarām. Somijas WRC posms ir ļoti īpašs rallijs. Pagājušajā gadā šajā posmā par pirmo un otro vietu ilgu laiku cīnījās Lēbs un Miko Hirvonens. Ceru, ka tā pieredze mums palīdzēs arī šogad,'' turpina Citroen vadītājs.


Lēbs: ''Meiton, neredzu iespēju šogad braukt papildus WRC posmos'' Foto: peugeot.com

Lai arī kā Citroen šefs gribēja pierunāt Lēbu startējam papildus posmos, Lēba saruna ar Citroen vadītāju bija īsa. "Meitons ar mani runāja par papildus rallijiem šosezon, taču manas sajūtas ir tādas, ka es to negribu. Man ir tādas pašas sajūtas, kādas bija sezonas sākumā. Jebkurā gadījumā, tas būtu ļoti grūti izdarāms. Tagad esmu Paikspīkas sacensības. Nākamnedēļ pēc astoņu nedēļu pauzes beidzot būšu mājās. Vienīgais rallijs, par kuru vēl varētu padomāt, ir Vācijas WRC posms, taču tajā laikā īsti nebūšu brīvs. Vienīgā iespēja tajā rallijā startēt ir bez stenogrammas, kas laikam nebūtu laba ideja,'' tā Sebastjans Lēbs.

WRC kopvērtējums:
1. S.Ožjē VW Polo R WRC 154
2. J.M.Latvala  VW Polo R WRC 90
3. T.Noivils Ford Fiesta RS WRC  70
4. S.Lēbs Citroen DS3 WRC 68
5. M.Hirvonens  Citroen DS3 WRC 61
6. D.Sordo Citroen DS3 WRC 59
7. M.Ostbergs Ford Fiesta RS WRC  50
8. M.Prokops Ford Fiesta RS WRC  37

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png