profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Garnadži ielaužas komandas mītnē un nozog autosporta trofejas

Artūrs Virbulis 07.06.2013 - 19:20 Garnadži ielaužas komandas mītnē un nozog autosporta trofejas
Foto: Carlin Motorsport

Nepatīkams notikums atgadījies britu "Carlin" komandai, kas pārstāvēta dažādos formulu seriālos. Ļaundari piektdien ielauzušies tradīcijām bagātās komandas bāzē un nozaguši vairākus kausus.

Uz doto brīdi "Carlin" komanda pārstāvēta britu F3, F3 Eiropas čempionāta, Renault-World-Series, GP2 un GP3 seriālos. It īpaši britu trešās formulas seriālā "Carlin" pēdējos gados ir starp labākajām komandām un ir ieguvusi kulta statusu. Jāatzīmē, ka šajā britu komandā braukuši tādi braucēji kā Tjago Monteiro (bijušais F1 un tagadējais Honda WTCC pilots) un Sebastians Fetels.

Kā atzina kāda komandas pārstāve, tad tā esot bijusi parasta ielaušanās. Garnadži caur uzņemšanas durvīm esot tikuši komandas mītnē un pēc tam nozaguši daļu tur esošās trofejas. „Šis nav patīkams gadījums. Viņi ir nozaguši kausus no dažādiem seriāliem un dažādiem gadiem, vieni bija vecāki, citi jaunāki. Pie kam sabojāta arī uzņemšanas telpa," tā komandas pārstāve.


Foto: Carlin Motorsport

Viņa turpinot skaidro, ka „mums, protams, ir saglabājušās atmiņas, kas ir pats svarīgākais. Komanda ir ļoti smagi strādājusi, lai iegūtu šīs trofejas un ir žēl, ka dažas no tām tagad vairs nav. Viņas vairs nevarēs aizstāt, bet plaukti tukši nepaliks - "Carlin" smagi strādāts pie tā, lai iegūtu jaunus kausus".

Īpaši žēl komandai esot par vairākiem 2001. gada kausiem, jo tieši šajā gadā "Carlin" izcīnīja savu pirmo čempionu titulu britu trešās formulas seriālā. Protams, iespējams, ka tiesībsargājošās iestādes nozagtos kausus atradīs, tomēr lielāka iespējamība, ka plaukti tiks aizpildīti ar jauniem uzvarētāju kausiem.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png