profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Batons: „Red Bull” vajadzētu uztraukties

Go4speed 01.08.2011 - 18:07 Batons: „Red Bull” vajadzētu uztraukties

Foto: Scanpix/LaPresse


Pēc uzvaras F1 Ungārijas posmā „Mclaren” pilots Džensons Batons norāda, ka „Red Bull” komandai vajadzētu uztraukties par pēdējām uzvarām, ko izcīnījuši „McLaren” piloti, vēsta portāls ESPNF1.com.

Batomnam šī bija otrā uzvara šajā sezonā, savukārt iepriekšējās sacensībās uzvarēja viņa komandas biedrs Luiss Hamiltons. Vēl pirms tam - ”Ferrari” pilots Fernando Alonso, bet Kanādā – Batons. Savukārt „Red Bull” pēdējās piecās sacīkstēs ir tikai viena uzvara.

„Mē esam uzvarējuši trīs no pēdējām piecām sacīkstēm. Jā tas izskatās diezgan labi. Es esmu tālu aiz muguras Sebastianam [Fetelam], tāpēc man viņš ir jāsakauj katrās sacensībās un tieši to es arī grasos darīt,” saka Batons.

Tikmēr Fetels paziņojis, ka negrasās pieņemt to, ka „McLaren” piloti ir ātrāki par viņu. Viņš savu komandu aicinājis pievērts uzmanību tam, ka pēdējās sacīkstēs konkurentu komandas piloti ir ātrāki par „Red Bull” pilotiem.

„Ja atskatās uz pēdējām divām sacīkstēm, viņi ir bijuši ātrāki par mums, tāpēc mums ir jāskatās, kā tikt viņiem atkal priekšā,” spriež Fetels, piebilstot, ka viņam gan nav iestājusies panika.

„ Es neteiktu, ka mani tas uztrauc, taču mēs to, protams, nevaram pieņemt. Mums ir jānalizē, kas viņus ir padarījis stiprākus. Mēs noteikti gribam tikt atpakaļ tur, kur mēs bijām sezonas ssākumā,” turpina pasaules čempions.

Tajā pašā laikā viņš atzīst, ka Batons bija pelnījis uzvarēt Ungārijas GP.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png