profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lēba un Ožjē aizraujošā cīņa turpināsies Monako ielās

Artūrs Virbulis 23.05.2013 - 16:09 Lēba un Ožjē aizraujošā cīņa turpināsies Monako ielās
Lēbs ar Ožjē. Foto: WRC

Deviņkārtējais rallija pasaules čempions Sebastjans Lēbs šogad startē vien četros WRC posmos, tomēr, neraugoties uz to, viņš šobrīd ir līdera Sebastjana Ožjē sīvākais konkurents. Šosezon Lēbs ir startējis trijos WRC posmos, no kuriem divos ir pieveicis jaunāko Ožjē. Tomēr jau šo sestdien WRC līderim būs iespēja izlīdzināt rezultātu, jo abi franču rallija piloti startēs Porsche Supercup kausā Monako.

Lai arī visi Porsche Supercup dalībnieki startē ar vienādām Porsche 911 GT3 sacīkšu automašīnām, Lēbam ir priekšrocības, jo viņam jau ir zināma pieredze autošosejas sacensībās. Rallija rekordists startējis arī šī Porsche kausa pirmajā posmā Spānijā, tāpat viņš jau pagājušajā gadā aizvadījis vairākus posmus Francijas Porsche kausa seriālā.

Šī gada WRC līderim Sebastjanam Ožjē jau ir apnikusi viņa salīdzināšana ar tautieti Lēbu, tomēr, kā viņš pats atzīst, uzvarēt gribas vienmēr: „Es, protams, ka ar vienu aci skatīšos uz Sebastjanu Lēbu. Vienmēr ir vēlme būt labākam, tomēr Sebam ir daudz lielāka pieredze sacīkšu trasēs. Ar to prātā, es centīšos izbaudīt nedēļas nogali un, kā vienmēr, darīšu visu, kas ir manos spēkos."


Ožjē Porsche 911 GT3 sacīkšu spēkrats. Foto: TAG HEUER

Komentāru par Ožjē dalību Sebastjans Lēbs nav sniedzis, tā vietā kārtējo reizi uzsverot Porsche Supercup sacensību garu: „Braukšana šajā čempionātā ir īpašs izaicinājums. Es vienmēr esmu izbaudījis braukšanu Francijas Porsche Carrera kausā. Šis ir īsts autosports! Visiem ir viens un tas pats un tev ir jācīnās. Šeit vienmēr ir labs dalībnieku sastāvs ar aizraujošām cīņām."

Pirmo reizi Lēbs ar Ožjē trasē tiksies ceturtdienas pēcpusdienā, kad risināsies Porsche Supercup brīvie treniņi. Kvalifikācija notiks sestdienas rītā, savukārt pašas sacensības noteiktas uz svētdienas rītu 10:45 pēc Latvijas laika. Tiešraidē abu francūžu cīņas varēs verot pa Eurosport kanālu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png