profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kubica: Grieķijā nevarēšu riskēt, jo tiešām gribu finišēt

Go4speed 23.05.2013 - 06:28 Kubica: Grieķijā nevarēšu riskēt, jo tiešām gribu finišēt
Roberts Kubica. Foto: fiaerc.com

Šogad poļu sportists Roberts Kubica piedalījies jau četros rallijos. Lai arī sportistam iet kā pa viļņiem (gan tehniski defekti, gan avārijas), Kubica ir pierādījis, ka viņš ir pietiekami ātrs, lai cīnītos par uzvarām. To viņš arī apliecināja Korsikas rallijā, kur pēc ceturtā posma bija līderis, taču tad mašīnai radās tehniskas problēmas un bijušajam F1 pilotam nācās izstāties.

                                                           
Kubica Portugāles WRC rallijā palika 19. vietā. Foto: ewrc.cz

''Esmu apmierināts ar savu ātrumu, jo uzvarēju gan ātrumposmos, gan arī visos trijos ERČ rallijos spēju cīnīties par augstākajām vietām. Startēt šajos rallijos pirmo reizi un braukt vienā tempā ar līderiem, dod man daudz pozitīvā, ko varu paņemt un kas man noderēs tālāk,'' stāsta Roberts Kubica.

Nākamais starts Kubicam paredzēts Grieķijas WRC rallijā, kur konkurence solās būt vēl nopietnāka. WRC2 klasē bez Kubicas uz starta izies gandrīz 20 sportisti. ''Tagad koncentrējos WRC, kas arī ir mana prioritāte. Taču, protams, mēs startēsim Polijas ERČ posmā un, iespējams, vēl kādā rallijā.''


Foto: ewrc.cz

Vakar Kubica aizvadīja testus, jo Grieķijas rallijs ir ļoti grūts posms. ''Zinu, ka šis ir ļoti īpašs rallijs, kur ļoti jāsaudzē  automašīna. Būs interesanti, jo šī būs pirmā reize, kad startēšu tik smagā un akmeņainā grants posmā. Zinu, ka nevarēšu riskēt, jo tiešām gribu finišēt,'' nobeidz Kubica.


Kubica aizvadītajos testos. Foto: Twitter

Šobrīd pēc pieciem ERČ posmiem Kubica, kurš startējis tikai trīs rallijos, kopvērtējumā ar 17 punktiem ieņem 15.vietu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png