profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

WRC Somijas posmā būs nepieciešama konkrēta taktika

Go4speed 28.07.2011 - 13:43 WRC Somijas posmā būs nepieciešama konkrēta taktika
Foto: Scanpix/AP

Kādreizējais WRC pilots Kriss Atkinsons ir veicis iepazīšanās braucienu pa šā gada WRC Somijas posma ceļiem un uzskata, ka pilotiem jau rallija pirmajā dienā  būs nepieciešama taktiska pieeja, vēsta portāls „Autosport.com".

Lai gan Somija nav tas WRC posms, kur parasti nepieciešams izvēlēties konkrētu taktiku un kur taktikai ir liela nozīme, taču šogad rallijā ir iekļauti jauni posmi, kas iepriekšējos gados nav izmantoti.

„Ātrumposmi apkārt Lahti ir citādāki nekā esam pēdējā laikā Somijā redzējuši. Ir cietāks pamats un daudz grants ceļu," stāsta Atkinsons. Tāpēc pēc viņa domām piektdien pilotiem būs jāizvēlas kāda konkrēta taktika. „Ideāli būs, ja turēsies kādā  piektajā pozīcijā vai kaut kā tamlīdzīgi," viņš iesaka.

Viņš gan ir pārliecināts, ka pašreizējais kopvērtējuma līderis Sebastians Lēbs ir pilots, kurš īpaši taktiku neizmanto, bet piektdien viņam varētu veikties. Tāpat Lēbu varētu iepriecināt sinoptiķu prognozes - tieks solīts lietus un parasti pilotiem, kas brauc pa priekšu, lietus tieši palīdz noturēties vadībā.

 „Viņš jau ir piedalījies sacensībās pa Lahti ceļiem un tie būs viņam piemēroti. Es domāju, ka šoreiz viņš būs tas, uz kuru būs vērts skatīties," noteic Arkinsons.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png