profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Williams jaunais talants Botas: esmu vīlies

Artūrs Virbulis 03.04.2013 - 10:03 Williams jaunais talants Botas: esmu vīlies
Valterī Botas. Foto: xpbimages

Tradīcijām bagātā „Williams" komanda līdzās „McLaren" ir šīs sezonas pirmo divu posmu lielākā vilšanās. Tā vietā, lai regulāri tiktu punktos un, iespējams, pat cīnītos par pjedestālu, „Williams" vienības piloti Pastors Maldonado un Valterī Botas vēl ne reizi nav iekļuvuši punktos.

Maldonado pagājušajā gadā parūpējās par sensacionālu uzvaru, līdz ar to komanda cerēja, ka ar šī gada jauno „Williams FW35" spēs sagādāt līdzīgus pārsteigumus. Līdz šim jaunais spēkrats vēl nav attaisnojis uz sevi liktās cerības, par ko ne pārāk iepriecināts ir F1 debitants, somu jaunā cerība Valterī Botas: „Protams, ka es cerēju, ka cīnīsimies par labākām pozīcijām. Es un komanda cerējām, ka regulāri iebrauksim punktos, tādēļ šobrīd ir tāda vilšanās sajūta."

„Williams" labākais rezultāts pagaidām ir somu pilota 11. vieta Malaizijas lielās balvas izcīņā, kamēr viņa komandas biedrs, venecuēlietis Pastors Maldonado pirmajos abos posmos izstājās. Kvalifikācijā abiem pirmajos divos posmos gājis vēl sliktāk - nedz Botas, nedz Maldonado nav spējuši kvalificēties augstāk par 16. vietu.

„Ir tā, kā ir. Mums tagad jātiek uz priekšu. Mēs savas problēmas sākam arvien labāk saprast, bet mums vēl nepieciešams laiks. Tomēr mēs to izdarīsim," ar pozitīvu skatu nākotnē raugās Botas. Somu debitants piebilst, ka „atsevišķas lietas pagājušā gada mašīnā bija labākas, tomēr jaunajā modelī mēs redzam lielāku potenciālu. Tādēļ mūsu mērķis šim gadam paliek nemainīgs - uzlabot savu pagājušā gada pozīciju". Britu vienība komandu vērtējumā pagājušajā gadā ierindojās astotajā vietā.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png