profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vācijā par pārsteigumu parūpējas Hamiltons

Go4speed 24.07.2011 - 20:25 Vācijā par pārsteigumu parūpējas Hamiltons
Scanpix/Lapresse

F1 „McLaren" pirmais pilots Luiss Hamiltons svētdien Vācijā, Nirburgringas trasē, atgādināja, ka joprojām ir spēcīgs pretendents uz čempiona titulu.  F1 oficiālā mājaslapa vēsta, ka Hamiltons aizvadījis skaistas sacīkstes un viņa komanda tās raksturojusi kā vieglas sacīkstes.

Hamiltons izrāva uzvaru, cīnoties par pirmo vietu ar „Red Bull" komandas pilotu Marku Vēberu un „Ferrari" braucēju Fernando Alonso. Visi trīs piloti visu sacensību laiku viens otru nomainīja pirmajā pozīcijā, bet iz''skirošie bija pēdējie desmit apļi, kas veiskmīgāki izrādījās Hamiltonam.

Ceturtais finišēja kopvērtējuma līderis Sebastians fetels no „Red Bull", kurš pusi sacensību cīnījās ar „Ferrari" pilotu Felipi Massu. Izmanotojo trīs pitstopu stratēģiju, vienubrīd Fetels brauca kā trešais, taču šī nebija Fetela diena un viņš finišēja ceturtais. Piektais finiša līniju šķērsoja Massa.

Pēc slikta starta otrs „McLaren" pilotam Džensonam Batonam bija visas iespējas pievienoties cīņai par pirmajām vietām, taču pēc 35 apļiem viņam tomēr bija jāatmet šīs cerības, jo viņa formulai radās problēmas ar hidrauliku.

Labu rezultātu uzrādīja „Force India" pilots Adrians Zutils, kurš finišēja sestajā vietā, bet aiz viņa  - „Mercedes" pilots Niko Rosbergs, kurš bija ātrāks par savu titulēto komandas biedru Mihaelu Šūmaheru.

Pēdējie punktu ieguvēji šajās sacensībās bija „Sauber" pilotam Kamui Kobajaši un „Renault" Vitālijam Petrovam.

Tikmēr šō sacīkšu iespaidīgākais negadījums bija otram „Renault" pilotam Nikam Haidfeldam, kuru brīdī, kad viņš mēģināja apsteigt Sebastianu Buemi („Toro Rosso"), izgrūda ārā uz zāliena. Haidfeldam no sacīkstēm bija jāizstājas, taču neveicās arī pašam Buemi, kurš pēc šī negadījuma finišēja tikai 15. vietā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png